Spekulanci wyszli z groszkowym zyskiem i odkupili taniej. W najbliższym czasie znowu zrobią kółeczko i tak aż do odcięcia . I koniec zabawy będzie dla trolli spadziowych. Zawsze się tak kończy. Mądry zbiera papier a głupek dorabia trolli spadziowych. Tak było jest i będzie na GPW. Tylko silni zarabiają.
Obroty cieniutkie handel cieniutki ,kurs zbity na cienkim wolumenie, kiedy spekula zaatakuje ? W każdej chwili. Tylko cierpliwie czekać i się podłączyć do nurtu.
Dnia 2023-02-15 o godz. 14:40 ~Gość napisał(a): > Obroty cieniutkie handel cieniutki ,kurs zbity na cienkim wolumenie, kiedy spekula zaatakuje ? W każdej chwili. Tylko cierpliwie czekać i się podłączyć do nurtu.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Tak całe GPW na to czeka w jakim wy świecie żyjecie tu może będzie 1 zł albo 2 zł ale za wiele lat pod warunkiem że znowu nie wyjdzie im kolejny biznes wtedy to i 10 groszy będzie
Dnia 2023-02-23 o godz. 22:01 ~Gość napisał(a): > Tak jak mówiłem wcześniej, tylko wytrwali dobrze zarobią. Obecnie te spadki to ściema, podbieranie z rynku papieru.
Zbieranie papieru tak gruby zbiera papier w wysokości kilku tysięcy złotych hahahahaahahahahahahahah
jestem akcjonariuszem więc mam prawo się udzielać --- od tego jest forum, zostało stworzone aby można było wypowiadać się zgodnie z regulaminem forum oraz w temacie.... także gościu .... moja wypowiedź jest merytoryczna i zgodna z regulaminem. Mam nadzieję iż wyczerpująco odpowiedziałem na Twoje pytanie
Dnia 2023-02-24 o godz. 16:48 ~TROLLejbus napisał(a): > jestem akcjonariuszem więc mam prawo się udzielać --- od tego jest forum, zostało stworzone aby można było wypowiadać się zgodnie z regulaminem forum oraz w temacie.... także gościu .... moja wypowiedź jest merytoryczna i zgodna z regulaminem. Mam nadzieję iż wyczerpująco odpowiedziałem na Twoje pytanie >
Musisz po prostu pisać cukierkowo i słodko żeby inni w to weszli wtedy jest super i wporzadku, a pisanie prawdy o spółce już akurat jest błe bo ja kcem zarobić szybko i niech ktoś inny wisi teraz :)