Tak jak myślałem zys( między 50 a 100 tys za kwartał. Zaskakująco duży wzrost sprzedaży rok do roku. Myślę że ta część szkoleniowa może przynieść jakieś stabilne finansowanie na poziomie nawet pół miliona rocznie może więcej. Zero informacji o Polynertech jest to zaskakujące i wkurzające. Nie wieapdml w co oni grają. Albo jest tak źle albo jakiś mają plan który poznamy wtedy jak już będą karty rozdane ogólnie spodziewałem się dobrych wyników ale te mnie bardzo pozytywnie zaskoczyły zwłaszcza wzrost przychodów. Odnośnie Polynertech to wielka niewiadoma nie ma co komentować brak danych może być cudownie albo tragicznie. Może z granulatu nic nie wyszło a może ujawnia infornacje które nas pozytywnie zaszokują. Jakoś podświadomie wyczuwam te druga opcje myślę że w normalnych okolicznościach powinny być jakiekolwiek informacje. Tu mamy wręcz alergiczna reakcje jakby lek przed podawaniem czegokolwiek od dłuższego czasu co może ale nie musi wskazywać na jakieś pwoazne rozmowy. Nie mam dostępu do infornacji niejawnych to tylko gdybanie. Trudno powiedzieć co będzie z tymi patentami. Jak się kurs zachowa nie wiem ale raczej spadków nie powinno być ze względu właśnie na duży naprawdę duży wzrost przychodów. Jelsj tak dalej pójdzie to sama część szkoleniowa może być warta obecną wycenę całej spółki bez porbkwmu. To najgorszy scenariusz zakaldajacy że nic z granulatem by się nie udało i że to porażka. Ale tak. Niekoniecznie musi być. Być może toczą się jakieś tajne rozmowy tego nie wiemy. Podsumowując norawde dobry raport a część naukowa nadal. Nie wiadomo na dwoje babka wróżyła