Tutaj raport niczego nie wniósł i nie wniesie nowego przy takiej ilości akcji milion w jedną czy druga stronę nie robi różnicy żadnej !!!!!!LTD Nikozja się pozbyli truchła u mieli rację
Na giełdzie to jestem od czasu kiedy Bioton produkowal tylko akcje i obiecanki były podobne jak tutaj i było pelno optymistów resztę sobie dopowiedzieć musisz inwestować mnie nie ucz leszczu
Zmartwię cię starcze , mam średnia poniżej 0,40 i nie ma pośpiechu jeśli chodzi o zarobek. A ten wodospad to chyba masz nie trzymanie moczu dziadek . Kup pieluchy i znikaj gołodupcu z forum.
Ja wiszę na 1.6zl i nie uśredniając jeszcze bo jest drogo. Zacznę jak będzie 0.2x.
Kiedyś jak spadło na 1.00zl też mi pisali żeby uśrednioną potem kazali uśrednionac po 0,8, 0,6 a ostatnio po 0,4, a ja im ciągle pisze ze poczekam na 0.2
Znowu muszę cię zmartwić starcze , jeszcze nie jestem na minusie . Ale widzę ze wpadło mi 10k czyli mam 347k. Nie śledzę notowań, nie mam takiej potrzeby. Pewnie jak zobaczyłaś ten spadek to znowu miałeś wodospad i pieluchomajtki to wymiany. Weź leki bo serce nie wytrzyma.
Dosyć ze stary to jeszcze obrzydliwy. Puściły ci zwieracze i jeszcze się tym chwalisz . Na szczęście nosisz pieluchomajtki. Tak starcze wyobraź sobie ze nie śledzę notowań mam inne zajęcia. Jak spadnie niżej do dokupię. Jak pisałem mam czas , inne spółki i wolna kasę na inwestycje. Nie martw sie o mnie zadbaj o zdrowie i na litość zrób coś z tym zwieraczami . Może masz luzy po zabawach w młodość ha ha.