• Kupuję te pomysły Autor: ~rustic [10.102.52.*]
    Raport jak na spółkę na początku drogi-całkiem przyzwoity-przychody rosną, pomysły są, klienci są. Jeśli ktoś wie co to SAP to platforma emplocity ma szansę za jakiś czas być poobnie rozbudowanym narzędziem-inny charakter wiadomo i inne cele ale kto wie-może będzie sterować SAPem :D dla mnie rewelacja, będzie kosmos, będzie chuśtawka ale tu będzie grubo, zobaczycie, spółka tylko dla cierpliwych, jak ktoś wchodził w 11 bit to wie o co kaman.
  • Re: Kupuję te pomysły Autor: ~jj [31.60.128.*]
    Czyli od bota rekrutacyjnego do sterowania SAPem? Polska giełda i jej uczesnitcy nie przestają mnie zaskakiwać :)
  • Re: Kupuję te pomysły Autor: ~K123 [46.204.68.*]
    Jakby wszyscy mieli taką wyobraźnię jak Ty to byśmy z drzewa nie zeszli
  • Re: Kupuję te pomysły Autor: ~DarekW [77.252.194.*]
    Dla mnie to long term, will c ai dopiero raczkuje, po ostatnich ruchach chatgpt/openai teraz się zacznie. Firmy dopiero się otwierają na rewolucja, jeśli panowie będą w stanie przełożyć technologie w użyteczne prodkty to będzie petarda. Z raportu widac, że technologia jest uniwersalna, legaltech, medtech i inne, także dobra decyzja. moja predykcja
  • Re: Kupuję te pomysły Autor: ~Czarodziej [5.173.41.*]
    To świetnie że jesteście long term i kupujecie te pomysły. Przed odlotem w kosmos będziecie pewnie okazje oprócz pomysłów kupić takze świeżutkie akcje spólki. Jak sam prezes napisał w raporcie "Jednocześnie należy mieć na uwadze, że prace nad autorska technologia są procesem niezwykle złożonym i wymagającym zarówno pod kątem pracy jak i kapitału".
  • Re: Kupuję te pomysły Autor: ~K123 [46.204.68.*]
    Czas pokaże kto miał rację, branża z przyszłością, akcji mało, kapitalizacja śmieszna.
  • Re: Kupuję te pomysły Autor: ~Marek [5.173.152.*]
    Jak dla mnie po 100-200% rocznie. Czekam na styczeń 24 i okolice 50-60zł
  • Re: Kupuję te pomysły Autor: ~Marek [5.173.151.*]
    A ciekawe czy dzisiaj widełki???
    Jest nowa umowa
  • Re: Kupuję te pomysły Autor: ~ja [10.42.4.*]
    Lepiej niech rośnie powoli, ale stabilnie, duże wzrosty to i duże korekty
[x]
EMPLOCITY 5,76% 2,02 2025-12-12 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe