• Super!!! Autor: ~Jerzy [46.204.109.*]
    Jest raport!!!!!
  • Re: Super!!! Autor: ~Grubaryba [46.205.212.*]
    Bardzo dobrze operują
  • Re: Super!!! Autor: ~Txy [212.102.38.*]
    Ciekawe co to za usługi obce, które wzrosły o 150%r/r kiedy przychody o 50% r/r. Myślcie ze aż tak wielkie podwyżki u podwykonawców czy wyprowadzenie kasy ze spółki ?
  • Re: Super!!! Autor: ~Jerzy [46.204.109.*]
    Jakie opinie proszę Państwa ? Tylko szczerze i obiektywne wypowiedzi proszę
  • Re: Super!!! Autor: ~Leszcz [46.204.100.*]
    Bez wpływu na kurs zupełnie
    Ani dobrze ani źle
  • Re: Super!!! Autor: ~Olo [37.225.80.*]
    Raport przyzwoity. Oczywiście nie ma rozliczonego kontaktu na 12 mln. Za co byłem tu opluwany i niemal zostałem zlinczowany za takie przewidywania.
    Drobny akcjonariat spółki nie ma podstawowej wiedzy inwestycyjnej.

Rentowność kontaktów z 30% spadła poniżej 20 i tu też nie ma tragedii. Wyjdzie zysk na koniec roku. To sukces tak słabego CEO.

Trochę martwią topniejące środki w kasie. W związku z tym nie ma co liczyć na większe kontrakty. Na ekwiwalent nie wystarczy. Chyba że zaczną się zadłużać.
  • Re: Super!!! Autor: ~Eco [31.0.44.*]
    "Rentowność kontaktów z 30% spadła poniżej 20 i tu też nie ma tragedii." Można wiedzieć jak to wyliczyłeś? Pamiętam, że ta rentowność na poziomie 30% była podana w raporcie wprost. Nikt z forumowiczów chyba jej nie wyliczał. Zestawienie obecnych przychodów z obecnymi kosztami wydaje mi się błędne. Przecież obecne przychody to kasa z zakończonych projektów, które rozpoczynali w poprzednich latach, a obecne koszty to pieniądze przeznaczane na realizację obecnych zleceń. Swoją drogą raport mile mnie zaskoczył. Kasa ze starych zleceń starczyła na pokrycie kosztów dwóch największych zleceń z 2022r jak do tej pory (12mln i 4mln) i jeszcze wyszli 0,5mln na plus w ujęciu rocznym. A kasa z tych dwóch zleceń dopiero wpłynie.
  • Re: Super!!! Autor: ~Www [77.253.255.*]
    Uf po tym co pokazali w III kwartale bałem się,że coś odwalą a tak jest poprawnie zakladając rozliczenie tego 12 bankowego kontraktu w pierwszym kwartale 2023 . Należności plus inwestycje 7,2 mln zobowiązania 1,57 mln. Jest dobrze kursowa dalsza stagnacja chyba ,że coś ciekawego im wpadnie ale to gdybanie tylko
  • Re: Super!!! Autor: sartan [188.33.240.*]
    Wg mnie raport jest słaby. Pani Gackowska zaczyna pogrywać z inwestorami. Podwykonawcę kontraktu rozliczyli zgodnie z terminem w q3 czyli wykonał swoją robotę. To oznaczona że spółka nie zrobiła swojej roboty skoro nie rozliczyli się w q4. Ja nie jestem zadowolony z raportu i to się kładzie na cały rok 2022, niestety.
  • Re: Super!!! Autor: ~Grubaryba [46.204.68.*]
    To że nie rozliczyli w q4 nie znaczy że nie rozliczą w najbliższym czasie
  • Re: Super!!! Autor: sartan [188.33.240.*]
    To jasne że rozliczą w q1/23 ale to już jest kolejny rok i inny raport. Od spółki oczekuje skuteczności rozliczania kontraktów jeśli terminowo płacą podwykonawcom.
  • Re: Super!!! Autor: ~Www [37.248.253.*]
    To budowlanka rzadko coś jest idealnie w termin taka specyfika dalej mamy 6 baniek zapasu nie dygaj pełne bezpieczeństwo a.nke od emisji do emisji jak bywa na nc
  • Re: Super!!! Autor: ~Grubaryba [46.204.76.*]
    Ktoś spanikowała rano a inny 20tys akcji zgarnął za 2zl niezle
[x]
ECO5TECH 1,97% 1,55 2025-10-24 10:32:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.