Tutaj najwyraźniej nie ma na to reguły. Nawet jeśli pojawi się dobra informacja to raczej spodziewałbym się po niej spadku, a nie wzrostu. Ja praktycznie nie śledzę już kursu i jestem dużo spokojniejszy. Kiedyś na pewno coś się zmieni.
Nie kupuj bo ja chcę to zrobić i zarobić dużo kasy mam 5tys i chce w wakacje na Balli a potem jeździć dobrym autem więc ja to zrobię ty zajmij się odrabianiem lekcji
@Tom, @Mosiek, @Grubas Wy się panowie lepiej nie wpierniczajcie do ogródka Paaulinki. To ona skalpowała frajerów po 0,50. I to ona będzie wyjmowała swoje ' stówki ' z trawy, jak tylko się zazieleni :-). Poszukajcie sobie innego przedziału cenowego... @Kowal Namawiam do zrobienia głębokiego rachunku sumienia. Musiałeś mieć w podstawówce jakiegoś kumpla, któremu notorycznie zżerałeś 2. śniadanie. Przecież ten samuraj z nad Wisły nie przyczepił się do Cienie jak " g " do okrętu, tak bez powodu ?
Kolego fizol - jeżeli masz czas i (zwłaszcza) chęć wnikać - to wnikaj :) Całą serią swoich publikacji ten knypek dość jednoznacznie zaprezentował siebie i swój poziom - tak umysłowy, jak i mentalny. Dlatego mi są już zupełnie obojętne jego kolejne popisy literackie ;)))
Czy mam tu wkleic wszystkie twoje kowalskie inwektywy kierowane do totalnie wszystkich oprócz maxmina lsaca i ad przez ostatnie 3 lata ? Mogę wkleić bo mam je wszystkie zarchiwizowane. Bedzie tego duuuuzo ale może warto, by wszyscy przed którymi próbujesz się wybielać i zgrywać ofiarę przejrzeli na oczy jeszcze raz i ocenili twoja tworczosc fiflaku miękki bez szans na poprawę nawet po słoiku niebieskich jagód?
Czasu mi szkoda, wnikał nie będę... Mam taki impuls nieodparty, że jak natykam się na jakiegoś knypka - to muszę mu wrzucić kamyk do buta :-(. A Ty się pilnuj, bo haki na Ciebie są zbierane od lat :-).
Znowu jest mega okazja, można barć po ,5 i kasować zyski. Największy dealer na GPW, kilkanaście lat doświadczenia w sprzedaży aut, setki zadowolonych klientów. Brać i zarabiać.
Dnia 2023-02-15 o godz. 11:30 fizolbis napisał(a): > @Tom, @Mosiek, @Grubas > Wy się panowie lepiej nie wpierniczajcie do ogródka Paaulinki. > To ona skalpowała frajerów po 0,50. I to ona będzie wyjmowała swoje ' stówki ' z trawy, jak tylko się zazieleni :-). > Poszukajcie sobie innego przedziału cenowego... > @Kowal > Namawiam do zrobienia głębokiego rachunku sumienia. Musiałeś mieć w podstawówce jakiegoś kumpla, któremu notorycznie > zżerałeś 2. śniadanie. Przecież ten samuraj z nad Wisły nie przyczepił się do Cienie jak " g " do okrętu, tak bez powodu ?