• Pytanie do znawcow Autor: ~Tom [188.146.205.*]
    Czy jak dzisiaj kupię duży pakiet po ,495 to uda mi się sprzedać do końca miesiąca po ,54? Jak myślicie?
  • Re: Pytanie do znawcow Autor: ~Ad [89.64.34.*]
    Tutaj najwyraźniej nie ma na to reguły. Nawet jeśli pojawi się dobra informacja to raczej spodziewałbym się po niej spadku, a nie wzrostu. Ja praktycznie nie śledzę już kursu i jestem dużo spokojniejszy. Kiedyś na pewno coś się zmieni.
  • Re: Pytanie do znawcow Autor: ~Mosiek [46.134.91.*]
    Nie kupuj bo ja chcę to zrobić i zarobić dużo kasy mam 5tys i chce w wakacje na Balli a potem jeździć dobrym autem więc ja to zrobię ty zajmij się odrabianiem lekcji
  • Re: Pytanie do znawcow Autor: ~Grubas [31.61.249.*]
    Nie pitol, że masz 5 kafli, bo to ja mam 5 kafli i ja zarobię.
  • Re: Pytanie do znawcow Autor: ~Kowal [10.102.52.*]
    Nie ma się co kłócić synkowie... ;)
    Wszyscy zarobią.
    A dokładniej - wszyscy, którzy na to zasłużą :)
  • Re: Pytanie do znawcow Autor: ~ToranagaSan [93.174.30.*]
    Najważniejsze żeby na kolanach, tak jak ty
  • Re: Pytanie do znawcow Autor: fizolbis [10.42.4.*]
    @Tom, @Mosiek, @Grubas
    Wy się panowie lepiej nie wpierniczajcie do ogródka Paaulinki.
    To ona skalpowała frajerów po 0,50. I to ona będzie wyjmowała swoje ' stówki ' z trawy, jak tylko się zazieleni :-).
    Poszukajcie sobie innego przedziału cenowego...
    @Kowal
    Namawiam do zrobienia głębokiego rachunku sumienia. Musiałeś mieć w podstawówce jakiegoś kumpla, któremu notorycznie
    zżerałeś 2. śniadanie. Przecież ten samuraj z nad Wisły nie przyczepił się do Cienie jak " g " do okrętu, tak bez powodu ?
  • Re: Pytanie do znawcow Autor: ~Kowal [10.102.52.*]
    Kolego fizol - jeżeli masz czas i (zwłaszcza) chęć wnikać - to wnikaj :)
    Całą serią swoich publikacji ten knypek dość jednoznacznie zaprezentował siebie i swój poziom - tak umysłowy, jak i mentalny.
    Dlatego mi są już zupełnie obojętne jego kolejne popisy literackie ;)))

Czy mam tu wkleic wszystkie twoje kowalskie inwektywy kierowane do totalnie wszystkich oprócz maxmina lsaca i ad przez ostatnie 3 lata ? Mogę wkleić bo mam je wszystkie zarchiwizowane. Bedzie tego duuuuzo ale może warto, by wszyscy przed którymi próbujesz się wybielać i zgrywać ofiarę przejrzeli na oczy jeszcze raz i ocenili twoja tworczosc fiflaku miękki bez szans na poprawę nawet po słoiku niebieskich jagód?
  • Re: Pytanie do znawcow Autor: fizolbis [10.102.52.*]
    Czasu mi szkoda, wnikał nie będę...
    Mam taki impuls nieodparty, że jak natykam się na jakiegoś knypka - to muszę mu wrzucić kamyk do buta :-(.
    A Ty się pilnuj, bo haki na Ciebie są zbierane od lat :-).
    Dla Paaulinki to z mojej strony szacun i pełen podziw.
  • Re: Pytanie do znawcow Autor: ~Tom [10.42.4.*]
    Znowu jest mega okazja, można barć po ,5 i kasować zyski. Największy dealer na GPW, kilkanaście lat doświadczenia w sprzedaży aut, setki zadowolonych klientów. Brać i zarabiać.
  • Re: Pytanie do znawcow Autor: ~NOOOOOOOOOO [31.135.162.*]
    Dnia 2023-02-15 o godz. 11:30 fizolbis napisał(a):
    > @Tom, @Mosiek, @Grubas
    > Wy się panowie lepiej nie wpierniczajcie do ogródka Paaulinki.
    > To ona skalpowała frajerów po 0,50. I to ona będzie wyjmowała swoje ' stówki ' z trawy, jak tylko się zazieleni :-).
    > Poszukajcie sobie innego przedziału cenowego...
    > @Kowal
    > Namawiam do zrobienia głębokiego rachunku sumienia. Musiałeś mieć w podstawówce jakiegoś kumpla, któremu notorycznie
    > zżerałeś 2. śniadanie. Przecież ten samuraj z nad Wisły nie przyczepił się do Cienie jak " g " do okrętu, tak bez powodu ?

TU BYLI I SĄ ZNAWCY do UBIERANIA
[x]
BAHOLDING -6,43% 0,10 2023-10-03 15:01:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.