• Ludzie spokojnie Autor: ~bob [10.102.52.*]
    Skąd taka panika ,to jest kolejny lepszy pod względem wyników rok dla spółki. Co z tego że 4q jest słabszy skoro cały rok jest rekordowy. A czemu jest słabszy ,bo zapłacili większy niż rok temu podatek o prawie 0,5mln ,bo mieli ujemne różnice kursowe na dolarze ,bo wynik został pomniejszony o korektę z dotacji na prawie 0,9mln.
    Czytać ze zrozumieniem i analizować a nie dołączać się do owczego pędu tych co wskoczyli dla szybkiego zarobku.
    Spółka zawiera nowe kontrakty , dynamicznie rośnie i ma coraz lepsze wyniki.
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: _matiz_ [10.102.52.*]
    W końcu jakiś mądry wpis na tym forum od osoby ,która czyta coś więcej niż tylko rubrykę "Zysk"
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: ~Io [10.102.52.*]
    Przecież tu tylko spadła dynamika przychodów. Reszta na plus.
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: _wiatrak_ [10.102.52.*]
    Kto za tydzień będzie pamiętać o wynikach ?
    Na dzień przed czatem ...
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: ~Aśka [37.8.230.*]
    Lepiej już nie będzie........
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: shuwar4 [10.102.52.*]
    Jak zobaczyłem spadek -14% to bez zastanowienia dokupiłem.
    A już myślałem, że taka okazja do uśrednienia się nie zdarzy, ale udało się dzięki tej dziwnej, chwilowej panice bez podstaw.

Świetne wyniki, wzrost zysków rdr, nowy, b. duży / największy w historii spółki kontrakt, który zapewne dopiero w 1Q-2Q23 będzie miał wpływ na wyniki (przy takich projektach zapewne są ustalone jakieś milestone'y wdrożeniowe). Takie spadki, to zawsze będzie okazja do dobrania.
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: ~Po [46.114.199.*]
    Poczytajcie sobie co się dzieje w sektorze it i sprawdźcie notowania spółek na giełdach .
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: ~Jak [5.173.132.*]
    A co takiego się dzieje? Nie bardzo rozumiem
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: ~To_Samo_IP [85.221.140.*]
    To samo IP !!!!!
    Matiz, wiatrak, bob !!!!!!
    Kto pisze sam ze sobą? Żenua
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: _matiz_ [10.102.52.*]
    Jesteś naiwny. Bankier ma ewidentny błąd systemu co widać chociażby po popularności spółek ,która od nowego roku się nie zmieniła.

Dodatkowo prześledź sobie młotku wcześniejsze nasze wpisy i porównaj ip.... żenada
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: _wiatrak_ [10.42.4.*]
    Problem nie w IP - tylko w IQ niektórych akcjonariuszy SUN :)
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: ~Krul [10.42.3.*]
    O co chodzi z tym IP?
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: ~akcjonariusz [45.128.38.*]
    Trochę śledzę to forum z wiadomych przyczyn i niestety większego bezczelnego młota jak ty to na forum nie ma. Weź to pod uwagę zanim znowu na kogoś naskoczysz.
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: _matiz_ [10.42.3.*]
    Owszem ,jestem bezczelny ,chamski ,szczery i mówię co myślę ale też kieruję się zasadami ,których ty pewnie nie masz ale za to masz kulturę osobistą ,a nie jeden morderca mówił sąsiadom na klatce dzień dobry

Dzięki mnie sporo osób zarobiło różne ilości pieniędzy na różnych spółkach ,nieodpłatnie

Ale tak. Jestem jaki jestem i się tego nie wstydzę. Fałszu u mnie nie znajdziesz
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: ~Po [46.114.195.*]
    ty tez zarobiłeś dzięki ,niektórym .

Także spokojnie
    Nie przypominam sobie takiej sytuacji

To co mam zawdzięczam sobie ,nie komuś innemu

Ale rzucaj przykładami ,gdzie dzięki komuś zarobiłem
    Jak jest wiedzą ci co wiedzą
    Kto? rtomala ,który to 2 razy mnie oszukał i przez którego miałem stratę na blisko 1 mln zł ? Który wykorzystywał fakt ,że jestem uczciwy i dzieliłem się zdobytymi informacjami na WZA i zamiast trzymać się zasad to sprzedawał uwalając kurs akcji? A później przeszedł z kapitałem na Asbis ,którego ja wypatrzyłem przy cenie 4zł za akcje?

O tym przypadku mówisz?

Nie wiesz nic ,więc się nie udzielaj
    Nie, nie o tym ale ty święty też nie jesteś .
  • Odpowiedz Autor: ~rtomala [94.31.86.*]
    Nie ty jeden dzieliłeś się informacjami to tak z mojej strony dodam a odnośnie sprzedaży to ty raczej wyżej sprzedawałeś ale mniejsza z tym to raczej ja zostałem oszukany przez ciebie pomijasz fakt ,że to ja informowałem odnośnie problemów na lini Żak -Stachura.
  • Re: Odpowiedz Autor: ~Matiz [31.60.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: ~Łukasz [31.61.233.*]
    A ja jestem odmiennego zdania, gościu ma jaja i tyle, tu trzeba operować ostrym językiem bo za dużo tu patologii. Faktycznie śledząc jego wpisy i wyciągając wnioski można trafić na dobre społki i tym samym zarobić a nie jak większość na bankierze nagania na wydmuszki czy tam na haki.
  • Re: Ludzie spokojnie Autor: ~obserwator [10.42.3.*]
    To same IP !!!!!!!!!
    Przecież to normalne, że w przyfrontowym państwie (szczególnie w obszarach przygranicznych), gdy coś się dzieje (przedwczoraj przecież poderwano nasze myśliwce) następuję dezinformacja w eterze. Od przedwczorajszego południa są podawane te same IP w obrębie tej samej telefoni (i zmieniają się praktycznie dla każdego wpisu na bankierze). Tak też było po wybuchu wojny na Ukrainie. Ponadto są problemy w pisaniu wątków na bankierze.
    Tu tacy spece, a tego nie wierzą.
    Skoro tak się dzieje, tzn. że jest poważna sytuacja w naszym kraju. Wszystkie służby w pogotowiu.

Ps.cisza w eterze dla wywiadu ,kontrwywiad od poniedziałku 16:00 w stanie czerwonego alertu ,sprawdzcie sami jak nie możecie uwierzyć.
    Wystarczy obserwować siedzibę flanki i komandosów w akcji defensywnej na ważnych strategicznie obiektach w kwadracie au-1b.

(wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SUNTECH -0,30% 1,64 2026-03-26 16:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.