Zarząd giełdy powinien stanąć okoniem i nie ściągać spółki z giełdy choć by ci z Berga się zesr..... i. Na zasadzie "albo opublikujecie w końcu ten raport albo będziecie tu wisieć do usr nej śmierci". Szkoda, że nie ma prezesa bo nie ma nikogo kto mógł by z wlasnej kieszeni kary płacić.
Jedyne co tu może być to w marcu nie podadzą za 22 i 21 i wtedy zdejmą ich. Na fb już nic nie dodają, strony też nie aktualizują. Niczego dobrego niema co by mogło wnosić na chęć wprowadzenia czegoś tutaj. J. MA LOck up na akcje więc się nie przyczynił i tyle
To było wiadome od ponad roku. Wtedy byli jeszcze tu ludzie, którzy chcieli coś działać pociągać do odpowiedzialności ludzi którzy zniszczyli merlina . Ale wtedy byli obrzucani błotem i straszenie pozwami za działanie na szkodę spółki, bo zaraz wejdzie zmiana działalności 5g itp, sklep to się tu nie liczy, oszukani ludzie się nie liczą , będzie 5 zł.
Jest jakiś uparty klient który nie chce im sprzedać swojego pakietu poza rynkiem i go grillują. Kupili tego śmiecia za grosze ale nie mogą nic zrobić ze szczurami na pokładzie. Jak GPW w końcu zareaguje i ściągnie śmieciucha to odpiszą sobie stratę na kolejne lata.
To jest jakiś żart ? "Stosowany raport został podany w raporcie 5/2023", tymczasem w tymże raporcie "Emitent ustala nowy termin" ? Czy ja dobrze czytam ?
Nie widzę sensu wchodzić w spółkę za grosze tylko po to by doprowadzić do zdjęcia z giełdy. No chyba za dla starej ekipy robił się to gorący kotlet i nie wiedzieli jak z niego wyjść. Nic nie ryzykując postanowili przejąć spółkę za grosze , wycenią udziały sprzedadza i pomniejszy się dług berga... tylko co tu wyceniać jak merlin.pl jest już w rękach merlinbuy ... z której strony by nie patrzeć uważam że już nie mam co liczyć na powrót do notowań. Dziś jeszcze miałem nadzieję, teraz już nie
Lokalizację zmienili bo pewnie termin się skończył i mogli zrezygnować z kosztów, był ktoś pod nowym adresem ? Czy tam ktoś w ogóle jest czy tylko adres korespondencyjny? Strona jest w rękach merlinbuy nie merlingroup , zawsze mogą sprzedać
Dopóki spółka nie jest zdjęta z giełdy wszystko jest możliwe. Tylko problem jest w tym że odkąd weszli w spółkę nowi akcjonariusze , stary zarząd i RN w większości zrobiła ewakuację a raport za ich rządzenie 2021 nadal nie został podany. Jedyne co zostało zrobione to oddzielenie części zadłużonych podmiotów i od 2022 raporty wyglądały lepiej. Nowych osób w RN brak, raportu zaległego brak, biznes jako tako nie jest też prowadzony bo żadnych zmian na merlin.pl od jakiegoś czasu, marketing leży od grudnia na fb , brak możliwości zamówień pobraniowych. Strona merlinbuy.pl z pompami ciepła od berga netsu leży od poczatku tylko jako tytułowa. Główny udziałowiec Berg jest w upadłości restrukturyzacyjnej. A co tutaj będzie? Jedyne co mnie trzyma przy nadziei że Pan January nie będzie chciał psuć dobrego imienia i jak wszedł tutaj to też coś z tym zrobi.