przypuszczam że grube info w drodze. podbitki na małym wolumenie by podnieść jak najwyżej cenę, by miała jak największy potencjał wzrostowy gdy wleci info. tak to tutaj widzę
Spółka rośnie bo jest mocno niedoszacowana a obecnie branża IT jest w grze. Skoro wygrywa przetargi na 40 mln, zatrudnia 100 programistów a jej obecna kapitalizacja to 20 mln to chyba jest lekkie niedoszacowanie? Nie mówiąc i tym, że opublikowała świetny raport w którym przychody rosną skokowo a w II kwartale wypuszczają na rynek Cyrime - wyskalowany globalnie produkt do Cyberbezpieczenstwa. Jestem na tym papierze od śmieciowych poziomów i wiem, że jest tutaj obecnie bardzo stabilny akcjonariat, niewielu chętnych na sprzedaż co widać w karnecie. Chcąc kupić nawet niewielkie pakiety trzeba kupować na coraz wyższych poziomach a akcji w obrocie niewiele. To jest największą wartość tej spółki.
też jestem tu od dawna, to że spółka jest niedoszacowana wiemy my, za niski wolumen by mówić tu o jakimś szaleństwie zakupowym, widać że ktoś podnosi poziom cenowy by było wyższe wybicie, tak jak to było poprzednio gdy cena rosła z 2,7 na 5zł, wleciało info o umowach i poszliśmy na 12zł, teraz jest kalka tylko inne poziomy. o jakimś rozgrywaniu IT tu póki co nie można mówić bo jw wolumeny za niskie. to dopoiero przed nami ;)