Wykreślenie z Krajowego Rejestru Sądowego Prezesa Zarządu Spółki
Prokurent spółki IDH Development S.A. w restrukturyzacji ( Spółka"), niniejszym podaje do publicznej wiadomości informację, iż w dniu 13 lutego 2023 roku do Spółki wpłynęło Postanowienie Sądu Rejonowego dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Krajowego Rejestru Sądowego ( Sąd ) z dnia 7 lutego 2023 roku w sprawie wykreślenia z rejestru przedsiębiorców danych Prezesa Zarządu Pana Marcina Kozłowskiego wobec wystąpienia okoliczności wskazanych w art. 18 § 2 Kodeksu spółek handlowych.
Dnia 2023-02-14 o godz. 13:07 ~Gac napisał(a): > Patrząc na tko to chyba koniec tego burdela
TKO to nam tylko i wyłącznie pokazuje, że aktualnie ktoś chce sprzedać 16 tys. akcji a nie może, bo nie ma w ogóle płynności kursu ALBO ten ktoś chce nastraszyć resztę.
Na pewno nie mówi nam tego, że to koniec.
A "tego gościa" generalnie nam nie szkoda, natomiast ja akurat nie bardzo wiem, jak "odczytać" w kontekście przyszłości dzisiejszą informację. Mam kilka tys. akcji. Nie wiem aktualnie, czy już całkiem na nie machnąć ręką, czy coś tam jeszcze może być z tego :-)
Dnia 2023-02-14 o godz. 13:39 ~Gac napisał(a): > Patrząc co się tu dzieje od początku czyli od roku kiedy zadebiutowała to jest totalne dno które miało na celu okraść naiwnych takich jak my.
Firma nie zadebiutowała rok temu tylko dużo wcześniej. Fakt, że jest to spółka o niewielkiej przewidywalności. Jednak piłka cały czas w grze. A raport kwartalny na moje oko niezły w tym kontekście, że idzie ku lepszemu. Oby taki trend udało się utrzymać. Sam jestem ciekawy, co ewentualnie będzie dalej (w tym oraz przyszłym roku).