• Rekordowe wyniki Autor: ~Fanpan [10.42.4.*]
    Spółka ma rekordowe wyniki , zwiększa zatrudnienie , sprzedaż za granicą w ciągu 4 lat wzrosła o ponad 430% https://www.eurosnack.pl/20230120___informacja_o_przychodach_ze_sprzedazy_wypracowanych_w_grudniu_2022_roku-4,1127.html
  • Re: Rekordowe wyniki Autor: ~Value [159.205.131.*]
    Trudno się nie zgodzić. Spółka najlepsze ma dopiero przed sobą. Dzisiejszy raport będzie rekordowy a inwestorzy dopiero zainteresują się tym papierem. Fajna perspektywa przed spółka i akcjonariuszami. Jak ktoś szuka wartości to tutaj z pewnością ją znajdzie.
  • Re: Rekordowe wyniki Autor: ~prażynka [10.102.52.*]
    Wzrost eksportu o 430% to jedno, ja zwrócę uwagę na to, że:
    1. Wyroby Spółki można spotkać już w kilkunastu krajowych sieciach, a nie tylko w dwóch, jak było to 7-10 lat temu. Dywersyfikacja źródeł przychodów w połączeniu z olbrzymim wzrostem eksportu to jest to!
    2. Systematyczny, rok w rok kilkudziesięcioprocentowy wzrost przychodów trwa już szósty rok z rzędu i nic nie wskazuje na to, żeby coś tu się miało zmienić.
    3. Podobnie rosną zyski. Dobrze to świadczy o kontroli kosztów.
    4. Jednak teraz widzimy prawdziwy rekord!!! Wzrost przychodów +50%, wzrost zysku +50% === WWWOOOOWWW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Re: Rekordowe wyniki Autor: ~Value [159.205.131.*]
    Wygląda na to że do 2 zł jest za darmo a z każdym kolejnym kwartałem skala biznesu lawinowo będzie rosła jak widać. Myślę że w 2024 będziemy mówić o dywidendzie na poziomie dzisiejszej ceny rynkowej :)
[x]
EUROSNACK 1,27% 2,40 2026-05-19 16:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.