z całym szacunkiem, jaka potencjalna pandemia jak covid był pseudo wydmuszką, którą putin wyeliminował w miesiąc, zarobił pficer i inni a wiekszość strach pozbawił racjonalnego myślenia pzdr szurów :)
Dnia 2023-02-14 o godz. 10:40 driller44 napisał(a): > z całym szacunkiem, jaka potencjalna pandemia jak covid był pseudo wydmuszką, którą putin wyeliminował w miesiąc, zarobił pficer i inni a wiekszość strach pozbawił racjonalnego myślenia > pzdr szurów :)
Ja wiem, po co była ta pandemia (katarek), po co będzie kolejna, tym razem grubsza, a wariantów jest kilka. Może cos w stylu Eboli, Marburga? Putin wyeliminował tą pierwszą pandemię, bo taki jest plan i on w tym uczestniczy (uścisk ręki Schwaba do czegoś zobowiązuje). Warto śledzić temat, nie po to robili kolejny Event, żeby teraz z tego zrezygnować. Zapoznaj się z artykułem: https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/exercises/2022-catastrophic-contagion/
Dnia 2023-02-14 o godz. 11:13 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-02-14 o godz. 10:40 driller44 napisał(a): > > z całym szacunkiem, jaka potencjalna pandemia jak covid był pseudo wydmuszką, którą putin wyeliminował w miesiąc, zarobił pficer i inni a wiekszość strach pozbawił racjonalnego myślenia > > pzdr szurów :) > > Ja wiem, po co była ta pandemia (katarek), po co będzie kolejna, tym razem grubsza, a wariantów jest kilka. Może cos w stylu Eboli, Marburga? Putin wyeliminował tą pierwszą pandemię, bo taki jest plan i on w tym uczestniczy (uścisk ręki Schwaba do czegoś zobowiązuje). > Warto śledzić temat, nie po to robili kolejny Event, żeby teraz z tego zrezygnować. Zapoznaj się z artykułem: https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/exercises/2022-catastrophic-contagion/
ODP: Panie doktorze mocniejsze leki dla tego pacjenta bo nie przestaje pierd.... :)
Dnia 2023-02-14 o godz. 10:08 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-02-14 o godz. 09:30 ~prezes napisał(a): > > tu wsielców pełno po 5 zeta > > Spokojnie, kolejna potencjalna pandemia pozdejmuje z nawiązką tych wisielców. Ale dzięki za troskę.
Autor: mroz [77.87.2.*] 2023-02-13 16:12
ODP: Panie doktorze mocniejsze leki dla tego pacjenta bo nie przestaje pierd.... :)
HAHhhhaahahahaaaaa i znów strzała w 10 przez mroz GRATULACJE ! ! ! tylko czy chodziło Mu o pierd.... tzn, wypuszczanie gazów, czy o dobrze tu już rozpoznane u wcpunk BREDZENIE
wc**** P A M I Ę T A J z tych 3 M I L I A R D ÓW jeszcze sporo zostało do wykorzystania
Dnia 2023-02-14 o godz. 11:57 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-02-14 o godz. 10:13 ~J-23 napisał(a): > > 1 - 2 dniowe podbitki to SPECJALNOŚĆ tej spółki i nie dajcie się NABRAĆ ..... > > Scett, ty się dałeś nabrać, już ci pisałem, że konsekwencje odczujesz za jakiś czas, więc ciesz się milionami zarobionymi na swoich perełkach :-).
ODP: Panie doktorze mocniejsze leki dla tego pacjenta bo nie przestaje pierd.... :) Autor: mroz [77.87.2.*] 2023-02-13 16:1
Ps. z tych 3 M I L I A R D Ó W , o których ci już nie raz pisałem jeszcze sporo zostało
Scett, zegar tyka, był jeden taki pan doktor, który się naśmiewał w internecie, już go z nami nie ma ;-). I tak powoli kolejka wyśmiewających będzie się kurczyć. Zdrówka i udanego randkowania z partnerem :-).
Dnia 2023-02-14 o godz. 13:58 ~J-23 napisał(a): > mroz ma jednak rację ,.... > zwiększ dawkę , ..... skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą > > I pamiętaj o tych 3 MILIARDACH w tym (2023) roku , ... warto skorzystać
Nie dziwię się scett, że szpryce robią lobotomię :-)