• CO WIDAĆ NA WYKRESIE Autor: ~JERRY [10.42.8.*]
    Wcześniej (listopad 2022) pisałem że jeżeli rozpoczynamy długotrwałą sekwencję wzrostową to obroty powinny pokazać się na poziomie 1,04- 1,08. Bezsprzecznie mamy urzeczywistnienie tego założenia. Teraz pytanie dlaczego tak robią ?
    Na tą chwilą spółka jest poza kręgiem zainteresowania spekulantów i ludzi którzy grają na sygnały. To niedługo się zmieni wskutek wybicia kluczowych poziomów 1,2-1,22 oraz 1,44-1,46 których to wybicie definitywnie zakończy rynek niedźwiedzia dla akcjogramu HRS. W takim wypadku nowi inwestorzy przy wejściu w pierwszej kolejności będą oceniali prawidłowość ruchu koncentrując się na volumenie bo to on będzie ich utwierdzał nad podjętą decyzją. po wybiciu 1,44-1,46 (tutaj też średnie kroczące) wszyscy uczestnicy zauważą formację wielkiego wieloletniego klina zniżkującego z którego to nastąpi wybicie górą.( zasięg wybicia wysokość podstawy) Jeżeli akcjogram ustawimy w formacie kwartalnym to zobaczymy wzorcową pięciofalową strukturę spadkową w latach 2007-2020 której to zakończenie na twarzy każdego technika wywołuje uśmiech na twarzy i przywołuje obietnicę niebagatelnych zysków.
    To mój ostatni wpis przed osiągnięciem pułapu 3,8-4 PLN. Tradycyjnie życzę wszystkim udanych zagrań i dużych zysków.
    Do usłyszenia miejmy nadzieję niebawem. Pozdrawiam JERRY.
  • Re: CO WIDAĆ NA WYKRESIE Autor: ~Tylko_obserwuje [10.102.52.*]
    A ja myślę, że gramy pod dwie rzeczy i spekuła też już niedlugo bedzie :-):
    1) Ustawa wiatrakowa
    2) Ogolna termoizolacja budynkow mieszkalnych do 2030
    ...
    9) moze jakies ugody z PKP
  • Re: CO WIDAĆ NA WYKRESIE Autor: ~Czesław [188.146.200.*]
    Z ciekawości zapytam. Co ma wspólnego firma dźwigowa z termoizolacją budynków mieszkalnych?
  • Re: CO WIDAĆ NA WYKRESIE Autor: ~Patryczak [10.42.3.*]
    Do usłyszenia i trzymam kciuki, że te przewidywania się sprawdzą.
    Jeśli tak to kielicha trzeba zrobić (zapraszam)
  • Re: CO WIDAĆ NA WYKRESIE Autor: ~Nowy [37.248.159.*]
    Gawno!
  • Re: CO WIDAĆ NA WYKRESIE Autor: ~Tom [10.42.3.*]
    JERRY co tam widać na wykresach? Poza gawnem.
  • Re: CO WIDAĆ NA WYKRESIE Autor: ~xxx [10.42.8.*]
    Pewnie ochnasta fala :)))
  • Re: CO WIDAĆ NA WYKRESIE Autor: ~lOlOlOlOlOlOlOlOlOlO [10.102.52.*]
    Titanic wysyła SOS;)
  • Re: CO WIDAĆ NA WYKRESIE Autor: ~Zyga [37.248.158.*]
    Optymizł padł ?
  • Re: CO WIDAĆ NA WYKRESIE Autor: ~Kkk [46.204.40.*]
    Napięcie w oczekiwaniu na 3 falę Jerrego sięga zenitu. Zaraz po 4 zł za papier ma być przecież
  • Re: CO WIDAĆ NA WYKRESIE Autor: ~zbigi [45.87.212.*]

Uwaga na spółkę STEMCELLS!!!
[x]
HERKULES 2,65% 1,55 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.