Maliniaczku bądź tak łaskaw i wytłumacz publice, dlaczego fund zamiast zbierać sypie papierem. Toz to każda korekta miała być wykorzystywana do zbierania!! Ja nakupiłem naiwny papiera i co teraz?? Maliniaczku, nieładnie tak bez tłumaczenia znikać
Trzeba mieć co nieco w głowie żeby dostrzec ironię :))) kolejny giełdowy geniusz maliniak zdekonspirowany. Myślcie naiwniacy i nie dawajcie się manipulować takim pseudo wszechwiedzącym. Jak ma się merytorycznie wypowiedzieć to potrafi tylko zawinąć ogon. Ot i cała prawda o maliniakach, piracikach, pająkach i reszcie sekciarzy
a jak tam twoje wakacje za 15 zł sprzedałeś akcje - a teraz są ok 19 i zaraz będą powyżej 20 ale nawet od 19 to 27% drożej, więc dlaczego sprzedałeś po 15 - cieniutki jesteś niki - cieniutki jak barszcz buaaahhhhaaahhhahaa ;-)))))
Niki jest zarobiony i to grubo:) życzę wszystkim takich zysków. A naiwniacy słuchający prymitywów na plus albo minus zostaną z torbami, jak nie tu to na innych spółkach. Kwestia czasu a wspomnicie słowa Nikiego
Haha. Wiesz, że między znajomymi mamy już takie powiedzenie: „ Nie bądź Nikim”. Niki nie oszukuj się. Zarobiłeś tylko dlatego że Maliniak Ci na to pozwolił. Teraz będziesz ganiał od posta do posta jak pies z rozwolnieniem i czekał kiedy coś Maliniak napisze. I za każdym wpisem będziesz się zastanawiał, czy to już czy może jeszcze czekać, urośnie czy spadnie? Teraz Niki przyszedł Twój czas na skomlenie. Bez odbioru
Dejw ty jeszcze nigdy nic merytorycznie nie napisałeś. Same bajki: gdzie ten Santander, o którym pisałeś? Miał wchodzić ponoć w papier! Gdzie to espi, na które czekałeś??? To było to ostatnie??? Kompromitacja level hard. I ty mnie oceniasz gamoniu? Jak było ostatnie espi podbiłeś post maliniaja, który was wszystkich wydymał cudownie !!! Twój bohater maliniak pytany o ostatni espi potrafił tylko głowę w piasek schować… gdzie ty masz rozum dzieciaku… nic nie kumasz z giełdy. Kolejny sekciarz amator