Kto po ile kupił... Damn. Co za żenujące wpisy. Umysłowe 9 latki piszą na forum. Madafaka, nie do wiary jakich tu mitomanów mamy. Gdzie byli ich rodzice ja się pytam?
To w którą stronę gracie na JSW? :))) Nie będzie jeszcze taniej? JSW zawsze drożeje przed zimą. Latem Grube Ryby zbierają akcje. Tak mi się przynajmniej wydaje...
Dnia 2023-06-12 o godz. 22:20 ~Tapas napisał(a): > I to taki ekspert od identyfikacji IP jak ty realista dałeś się nabrać? Ciekawy ten twój amok dzisiaj
Nie, ja zgodnie z brzytwa Ockhama, zakladam ze wy wszyscy jestescie jedna farma. Czasami sie tylko z was nabijam, jak wam sie IP pomyli i nadajecie z tego samego :)
Hahahaha. Moj ulubiony wpis „ ladnie usrednilem” (kurs JSW powyzej 50 a on musial usredniac z jeszcze wyzszego). A i jeszcze „wiecznie spadac nie bedzie” :)))))))))))) serio padlem. Specjalista od analizy technicznej. Paczajcie i uczcie sie. :))))))))))))))
Dnia 2023-09-03 o godz. 16:53 ~realista7201velCzysc napisał(a): > kiedys mi napisal ze zarobil na ALR 2000%, niestety od tej pory caly czas za mna lazi. Na szczescie nie zna wszystkich moich spolek :) > ==============================
nie wiem o kim piszesz i mnie to nie interesuje, ale za to sam pisałeś tutaj kilka razy, że PKPC to twoja najlepsza inwestycja, więc jeżeli uznamy to za punkt odniesienia, to te wszystkie inne twoje spółki rozumiem, że też na ogromnych minusach są . . .
Black to Ty polecales JSW na szybki zarobek kiedy bylo prawie dwa razy drozsze niz dzisiaj? I to zlecenie co nie bylo Twoje to tez Ty? Bo nie mam pewnosci.
ale ten czas leci, a ludzie sie nie zmieniaja. Kup sobie dostep do PAZ to moze o faktach pogadamy, bo gadanie z kolesiem co sprawdza arkusz z 20 minutowym opoznienieniem bo za darmo to takie sobie.