Na dniach !? Z zaskoczenia !? Po takiej długiej przerwie z infami !? Lub jeszcze się powstrzymają do kwietnia maja !!!!!!!! Hi na konkretne!?cieżko to ogarnąć ! W każdym monecie może wyskoczyć ! Bo już czas na to !
Tu Każdy może się wypowiedzieć jak uwarzą ! Czy jestem naiwnym optymista czy nie to moja sprawa !!!! Iza uwarzam tak i pisze to co myśle i tyle ! Żadko kiedy mnie ktoś neguje ok ! Każdy ma swój rozum ! Tylko ze mimo to owarzam dalej ze kwiecień maj ! Tu pójdzie kurs wyżej ! A to naprzyklad do innego wntku ze wywalili akcje niżej !? Nie uwarzam ze niżej brali po 15 zł a wywalali od 30 do 26 wiec i tak zarobili ! Albo przezucili jeden do drugiego ! A jęk będą dewidend to i tak zarobili z 30 na 15 to to średnia zarobili ! A jak przezucili to naprzyklad będą dewidenda to kupił akcie ugadane a z dewidendów mu się zwróci ?!szach mat roszada
Powiem tak. Zrobili sponsorowany artykuł a teraz spada pod własnym ciężarem. Przyszły na forum jakieś Arturiusy i idę c..e muje dzikie węże i już wtedy było wiadome że to spadnie. Do wyników się widzimy poniżej 20.
Dnia 2023-02-14 o godz. 08:18 ~Aqq napisał(a): > Pl jesteś tak naiwnym optymistą:D > > > > Wywalili akcje z marnym zarobkiem nie po to żeby teraz ogłaszać zaskakujące espi
Moim zaniem doiero na wiosnę Luon mzoę podciągnąć kurs. Po wynikach nie przewiduję wzrostów. On coś kombinują. Nie ufam juz :/
LuOn dopiero będzie wchodził na rynek, więc zyski z niego nie wcześnie niż za rok. Wat przespał okres kiedy kurs mógłby się bujać po 100 bo okoliczności ku temu były niesamowite. Teraz sytuacja się stabilizuje i kurs też wraca do normalnego poziomu. Ciekawe co pokażą w raporcie i czy znowu usługi obce zeżrą cały zysk
Jak za rok ? Ta firma już swoje robi a ogólnie zaistnieje w maju . Wiec wydaje mi się ze co kwartał powinny być profity z LuON .No chyba ze masz racje i będze się rozliczać z Wat raz w roku ?! Wsunie niewiem . Tyle ze od maja już bedze generować zyski oficjalnie .może ktoś wie coś konkretniej ???