Mnie nadal zastanawia o co poszło w sporze ze starymi ekipowiczami, od friza wiadomo ze mieli dostac miliony w akcjach, friz tez mowi ze jest osobą uczciwą i stara sie nie oszukać nikogo, wiec nie wiem jak to sie ma do narracji że oszukał kolegów na kasę. Nie wiem komu wierzyć. Pozatym friz prawie wszystko co zarobi pcha w spółkę ,ma tylko wypłatę co miesiąc, pochwali sie ze ma na koncie 20-30 tys. Co sądzicie o tym?
Mimo sporego hejtu ze 2 t5m jest słabe to jest to najlepiej ogladana seria u karola i zzwrocila sie juz teraz, i zarabia, a porównując do 1 sezonu t5m to projekt zarobil dopiero po starcie genzie, a wcześniej zaliczył minus
Zarobiła tu bardzo grupa akcjonariuszy, reszt zapakowana jest na wieki wieków, ludziska wychodzą przy pierwszej lepszej podbitce, nie da się tego dźwignąć bez jakiegoś mega tematu … jest dużo zapowiedzi na ten rok, zobaczymy pożyjemy
Hehe dobre pytanie, ale mój portfel akcji jest o pare setek mocniejszy, to ponad 2% więcej niż mogło być. Ponadto technicznie wyglądamy lepiej :) taki paradoks