po 4 to były oferty kupna ale nikt nie chciał sprzedać, zresztą i tak prawie brak obrotów jak na takie wahania cen ale ja dalej trzymym firma ma dużo dobrych info do zdyskontowania
Zgodnie z analiza techniczna Hyperion wybil sie dolem z konsolidacji. Powinien spasc o wysokosc konsolidacji czyli 2 zł. Niedługo Hyperion po 3 zł i to jego właściwa cena.
Analu, mimo obrzydliwego nicka muszę tym razem przyznać ci rację. c/z Hyperiona na dziś to 9,3 , są niestety tańsze spółki a bessa nie uznaje racjonalnej argumentacji.
tańsze jeżeli chodzi o c/z ale nie ma c/z 9 z taką dynamiką zysków to po pierwsze a po drugie przy tej płynności naruszenie konsolidacji to nic wielkiego ciekawe jaki anal ma interes żeby odstraszać ludzi od hypa, konkurencja trzęsie gaciami przed wyższą ceną bo będzie emisja, tylko prosze niech juz nikt nie zaczyna z internetem za free bo to sie nudne robi
Na ESPI jest info - kolejne przejęcia i konsolidacja rynku
też uważam że Hyp to wyśmienity papier - może sobie spadać i rosnąć, problem tych co wywalają - jak odpali do góry to będzie do wzięcia 20% wyżej. A spadki o niczym nie świadczą, poza tym że jest rynek bessowy.
to znaczy że tracą wszyscy - trzymacze akcji, spekulanci oraz ci którzy pozostają poza rynkiem (bo nie zdążą wyłapać początku hossy). Jedyna sensowna perspektywa to długi termin albo zwarty system oparty o AT.
jeśli tak to bynajmniej na Hipku sygnału kupna ja nie widzę , a jeszcze dodaj kolejną durnotę sprawdzanie zdolności inwestycyjnych klienów TFI będziesz miał odpowiedź czy szybko uda się odrobić straty bo na np. Hipku zarobionych niewielu
I pamietajcie ze przyszloscia jest WIMAX i internet mobilny. Sprytni to juz wiedza i kupuja Netie z Wimaxem a nie przestarzalego technologicznie Hyperiona.
Dajcie znać kiedy będzie po 4zł. Ale tak z dwa dni wcześniej, abym mógł kasiorkę na kontoprzelać. Po 4zł to jestem chętny wziąść sporą ilość tego papieru... na taką promocję to ja czekam :-) Nie ma to jak kupić coś co jest warte cyfre dwucyfrową za 4zł, może i bym czekał długo, ale myślę, że warto by było poczekać na odbicie...
Analu, skoro Hyperion to takie badziewie to może pochwal się swoim portfelem albo coś zarekomenduj, żebyśmy my, proste chłopaki, wiedzieli z czym co jeść