• może tak..... Autor: ~alines [178.214.19.*]
    W akcjonariacie PBG jest min.- Bank Polska Kasa Opieki S.A - PKO Bank Polski S.A - PZU S.A jest też Pani Wiśniewska no i My - Teraz tylko potrzebujemy cudu nad Wisłą.
  • Re: może tak..... Autor: ~aqwert [195.14.26.*]

Bank Polska Kasa Opieki SA
    6.99%
    57,236,556
    -5,611,824 30 cze 2022 tyle sprzedał !

A miał 62 848 380 (7,67%)

PKO Bank Polski SA 
    6.02%
    49,252,468
    -3,808,032 30 cze 2022 tyle sprzedał

A miał 49 885 899 (6,09%)

czyli jest tak świetnie że sie pozbywają papiera? przecież powinni skupować, bo ma być po5 zeta (najmniej, co nie panie Mustafa/fi? )
  • Re: może tak..... Autor: ~Mustafa [176.106.35.*]
    aqwert odklej się odemnie to nie ja napisałem chyba że sam sobie piszesz i odpowiadasz a to byłoby już poważne zaburzenie resztek twojego mózgu hihi ...chyba ci kundlu już raz napisałem że mam ten śmieciowy papier w tej nic już nie znaczącej spółce tylko dlatego że liczę na mega spekulacyjne wybicie niczym nie uzasadnione na którym zarobię milion złotych hihi jeżeli nie wiesz o jakim wybiciu mówię to zobacz wykres np takiej spółki jak CFI . Na takie wzrosty czekam już lat kilka i się doczekam. Pozdrawiam cię przez kupkę kamieni buhahaha
  • Re: może tak..... Autor: ~123 [37.30.104.*]
    co mogło by być takim cudem?
  • Re: może tak..... Autor: ~Gość [102.52.60.*]
    Wiem ale nie powiem ale to proste
  • Re: może tak..... Autor: ~Mustafi [46.134.97.*]
    Cud? Bardziej magia ..albo kreatywność sternika ? To taka magia jak zrobili dodruk 700 mln akcji których nikt nie chciał ale zniknęły w jedną sesje? Hehe a do dzisiaj nie myło takiego obrotu żeby ktoś je przemielił i wywalił co oznacza że tzw słupy dalej je trzymią chociaż one ponoć śmierdzą .... Czasem ktoś nie ma co z pieniędzmi robić i może zechcieć tu wejść i kupić setki milionów tych tanich akcji? Dalej posiadamy pakiet Rafako. Niedawno upadało przez tydzień Rafako teraz już znowu nie upada takie sobie komunikaty krążą hihi od skrajności w skrajność. Taka to zabawa. Dlatego skoro spółka jest na dnie 2 gr to raczej nikt nie odda bo po co ...lepiej wszystko stracić niż oddać za 2 gr bo gdyby tak urosło do 50 gr to chyba by umarli z tego widoku jakby się tego pozbyli po 2 gr ..takie jest podejście większości tu siedzącej. Niejeden już zapomniał że ma ten papier inni umarli taka zabawa. Pozdro
  • Re: może tak..... Autor: ~Abc [5.173.233.*]
    Tia. Słup Mustafi, słup spekulant i inne spokojne krosna :)
  • Re: może tak..... Autor: ~mirek [10.42.7.*]
    . . .
  • Re: może tak..... Autor: ~Mustafa [46.134.97.*]
    Chcesz mi powiedzieć że 700 mln śmiecia ma ulica? I czeka grzecznie bez ruchu dając czasem milion na k lub na s dogadania są telefonicznie kilka tysięcy osób hihi ...bez paniki bez sypania cierpliwie czekają... Ok to twoja teoria moja to słupy.
    To policz to co masz razy 200-300 ludzików którzy myślą za wiedzą wiecej. I nie 700 tylko ok500
  • Re: może tak..... Autor: ~Noniewiemniewiem [10.42.3.*]
    Ludzików???
    Ty z przedszkola piszesz?
    Może chodzików albo jeżdzikow lub też ufoludków???
    I oczywiście waruja dzien i noc.
    A przestań beczeć. Napisać rakieta super będzie rosło hihi. Już lepiej?
  • Re: może tak..... Autor: ~Spekulant [37.47.167.*]
    Widzę że nadal lata lecą pbg notowane a osoby nie mające akcji cały czas na posterunku .... to czekamy i obserwujemy dalej mam czas :)
  • Re: może tak..... Autor: ~thiago [10.102.52.*]
    kibice ....kibicuję wam , jakoś tak raźniej na duchu jak tylu kibiców hehehe
  • Re: może tak..... Autor: ~boluś [10.42.3.*]
    Ale wieją z tego szmatławca! Kibic.
    Ta... Cały czas ten sam argument. Tu nikt kto nie ma akcji nie pisze. Tylko klakiery myślą że jak będą pisać rakieta to urośnie. Ludzi najtrudniej przekonać że zostali oszukani. Zrobta podbitke i mnie nie ma.
  • Re: może tak..... Autor: ~Andzik [31.0.69.*]
    PBG żeby spłaciło wszystkich jest potrzebny kurs 8 zł, na to czekam :)
  • Re: Czekaj tatka latka. Znasz to Autor: ~aqwert [10.42.4.*]
    Tylko do czerwca Spekulant, do czerwca, potem pędzel, klej i wiesz co daler robić. Na innym wątku pokazałem że banki wywalily trochą akcji, wytłumacz dlaczego? przecież tu będzie najmniej 1,2 zeta?
  • Re: Czekaj tatka latka. Znasz to Autor: ~Spekulant [37.47.136.*]
    Skąd bierzesz te 1,2 to nie wiem ..... Ale póki Rafako niesprzedane a wychodzące z kłopotów póki piłka w grze ....widziałem już wiele męczy nawet w LM gdzie w 90 minucie drużyna wygrywała by ostatecznie przegrać ..... Więc oglądamy widowisko czas się kurczy do tego czerwca więc myślę że pora na akcje ..... W lipcu skomentujemy co i jak :)
  • Re: Czekaj tatka latka. Znasz to Autor: ~aqwert [10.42.4.*]
    Dnia 2023-02-15 o godz. 13:05 ~Spekulant napisał(a):
    > Skąd bierzesz te 1,2 to nie wiem ..... Ale póki Rafako niesprzedane a wychodzące z kłopotów póki piłka w grze ....widziałem już wiele męczy nawet w LM gdzie w 90 minucie drużyna wygrywała by ostatecznie przegrać ..... Więc oglądamy widowisko czas się kurczy do tego czerwca więc myślę że pora na akcje ..... W lipcu skomentujemy co i jak :)

No Spekulant, teraz to mnie zaskoczyłeś, a po ile była konwersja? z tego co pamiętam, to około 1,2 zeta
    WIelu przeciez co jakiś czas tu pisze, że musi być cena z konwersji, bo przecież banki.
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.