Czy to ważne może to może nie kto ma zamiar sprzedawać przy tych cenach raczej nikt , mnie bardziej interesuje kiedy będzie 50 a potem 100, 500 bo mam zamiar doczekać tego poziomu co może trwać max do 5 lat ale może być i dużo wcześniej czego sobie i wam życzę
Nie ma co porownywac do konkretnej spolki bo to bez sensu, jest powiedzmy 1000 na gieldzie spolek a takie cuda to jest 1 na 300 i nie ma co wrozyc ze to akurat bedzie suntech, a o cierpliwości to mi nic nie mow, jestem jednym z tych ktorzy trzymaja papier od dawien dawna jak tu nikt o tym papierze jeszcze nie slyszal a ja kupilem i trzymam do dzis
Mam jedną i drugą więc wiem jakie są różnice tutaj będą płacić dywidendę może co roku coraz większą tam nie płacą a wiecz co to oznacza ?
Dużo większe zainteresowanie spółka nieważne jaki będzie free float ...
A tak pożary szkoda pięknej niedzieli na bezsensowne pisanie co będzie każdy ma swój pułap przy którym będzie wychodził koniec tematu bez odbioru pozdrawiam akcjonariuszy.
Dobre wyniki czyli ile? Zeszłoroczna baza jest duża i ciężko będzie ją pobić. Nawet jak wynik będzie gorszy niż rok temu np. 3-4mln to będzie to dobry wynik, ale czy wystarczająco dobry żeby kontynuować wzrosty? 10 zł za akcję jest tylko możliwe jeśli pobijemy lub wyrównamy wynik zesłoroczny, bo dużo inwestorów myśli że to był one off.
Wyniki powinny byc bardzo dobre, na poczatku roku 2022 podpisali dwie duze umowe i one juz powinny widniec w wynikach za 2022 wiec powinno byc ok, wazniejszy teraz jest werbinar w lutym to co powie prezes odnosnie spółki
Dobre wyniki pozwolą utrzymać się na stabilnym poziomie ale prawdziwym paliwem do dalszych wzrostów będą informacje o kolejnych nowych umowach a nie o dyskontowaniu tych już zawartych. Tradycyjnie na giełdzie najcenniejsze są perspektywy.