Od dłuższego czasu obserwuje ta spółkę, jakiś czas temu wszedłem, ale co się rzuca w oczy to śmiesznie mała kapitalizacja, i mało akcji, tu jakieś info wywinduje kurs w poziomy jakie się filozofom nie śniły. Aczkolwiek widać że spółka oszczędna w komunikatach i informacjach, nawet ta strona oszczedna w słowa i informacje.
Dla mnie spółka póki co ma śmieszną kapitalizację jak na deeptech, Przy czym bardzo mało akcji: 1 mln 113 tys i dobry free float na poziomie 26,78%. Wstrzymam się jeszcze z kolejnymi ruchami do raportu nxt week, ale mnożnik 5-10x przychód dla spółek z tej branży to imo minimum. Na pewno bardziej bezpicznie niż wyceny 100mln+ dla spółek na ence bez produktu/przychodów/track record, a takich nie mało :)
Zdecydowanie. Widać ruch teraz przed raportem na akcjach, wcześniej to transakcje jak w warzywniaku. Jedna transakcja na 10 akcji potrafiła kurs wywindować na 10% albo obniżyć. Pracuje w amerykańskim korpo i powiem jedno- ogólny nacisk na wdrażanie AI jest przeogromny a i możliwości AI juz teraz niesamowite.
Dokładnie ta branża dopiero raczkuje a tutaj jeszcze nie zleciała się spekuła ale będą ruchy a kurs rzędu XXX to już tylko kwestia czasu od AI nie ma odwrotu.
Ja myślę że zakup na rok dwa trzy to dobry pomysł jak kurs jest tak nisko. Myślę że 3 cyfry to będzie optymalny poziom. A atrakcyjne branże mają to do siebie że ciężko określić perspektywy bo zasięg ich wzrostu jest niepoliczalny.
Podpisanie umowy na 1/4 wartości firmy oraz umowa produkcyjna. Z raportu spółki wynika że w tym roku chcą kilka takich umów produkcyjnych podpisać. Już niedługo 111 zł.
TUTAJ KUPUJESZ XXX ZA 18ZŁ DZISIAJ, JUZ ZA ROK MOŻE BYĆ 300-600 BEZ WACHANIA, WYSTARCZY CIERPLIWIE ZBIERAĆ, UŚREDNIAĆ NA SPADKACH A ZA KILA LAT ZREALIZOWAĆ ZYSKI PRZY WYMIANIE AKCJONARIATU