• W sumie mnie to śmieszy Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Z chęcią dobiorę po 14, a nawet po 12 złotych ale jednak wygląda to śmiesznie.
    Jakiś mały fund wyrzucił trochę akcji i mamy lawinę a nikt już nie pamięta że inny fund wypłacił po ponad 40 złotych za akcję z nowej emisji :-)
    Dlatego bardzo proszę zbicie kurs na 12 złotych, może być i na 8 złotych żebym mógł zapakować się po korek. Ja za to będę powoli zamykał inne pozycje żeby mieć kasę na MDG.
    Bo tu kurs zleci na 12 złotych, dzięki przepłoszonej leszczynie która nie potrafi się zastanowić nad tym jakie są przyczyny spadku.
    Dawać dziada na 12 złotych :-)
    Bo są ludzie których myślenie boli.
  • Re: W sumie mnie to śmieszy Autor: ~macrone [31.6.159.*]
    Fund z Bostonu nadal ma prawie 5% akcji i zanim wywali wszystko to kurs może wrócić do bazy z której zaczęła się ta podbitka. Nie napawa to optymizmem i wygląda na to że spadki będą dotkliwe co spółce nie wróży najlepiej.
  • Re: W sumie mnie to śmieszy Autor: yoggi [5.173.132.*]
    I dlatego ze chciał opylić resztę to poinformował o sprzedaży małego pakietu dzień później mając ustawowy tydzień. Całkiem sprytny ten fund, nie? :)
  • Yoggi Autor: ~Piracik33 [146.70.94.*]
    W punkt....ale szkoda czasu kopac sie z koniem. Kto mądry nie słucha wybitnych inFestorow typu Niki i reszta platnych pisarzy. Przynjamniej teraz wiadomo dla jakiego fundu piszą:):)
    Obserwowac sesję i zbierac. :)
  • Re: Yoggi Autor: ~Niki [188.146.135.*]
    Tak piracik masz racje: im więcej fundow sprzeda tym lepiej i im niżej będzie cena akcji tym korzystniej dla inwestorów. I twoja rada żeby w takiej sytuacji tym bardziej kupować tez jest przecudna. Widać ze masz doświadczenie i obiektywne oceny sytuacji to twoja mocna strona
  • Re: Yoggi Autor: ~Yto [92.0.179.*]
    Nie no twoja mocna strona jest głoszenie że nikt tego już powyżej 12 brać mie będzie buhahaha buhahaha
  • Re: Yoggi Autor: ~Niki [188.146.135.*]
    Yto wygegales zdanie prawie bez błędów. Gratulacje. W przedszkolu ferie pewnie?
  • Re: Yoggi Autor: ~Obiektywnie [178.42.112.*]
    Gdy akcje w krótkim czasie rosną o prawie 100%, to logiczne że musi być korekta , nie ma co szukać na siłę drugiego dna . Firma jest rozwojowa i każdy to wie , brali po 44 zł nie bez powodu .
  • Re: Yoggi Autor: ~Pawel [83.5.144.*]
    Najwazniejsze jest to, ze firma jest w koncu rentowna i ze pozbyła się wszystkich zagrożeń związanych z jej funkcjonowaniem. Co zostanie potwierdzone w najblizszych raportach.
  • Re: Yoggi Autor: ~Nowicjusz [83.7.213.*]
    Korekta? Z 46 na 26 to jest korekta?:-)
  • NIKI Autor: ~piracik33 [178.255.41.*]
    Dnia 2023-02-11 o godz. 08:47 ~Niki napisał(a):
    > Tak piracik masz racje: im więcej fundow sprzeda tym lepiej i im niżej będzie cena akcji tym korzystniej dla inwestorów. I twoja rada żeby w takiej sytuacji tym bardziej kupować tez jest przecudna. Widać ze masz doświadczenie i obiektywne oceny sytuacji to twoja mocna strona

Hmm . NIKI czy jest jakaś różnica w Twojej narracji teraz i rok temu.....:):):)
  • Re: NIKI Autor: ~Nikoś [103.109.244.*]
    LASER1 to na 8zl czekasz? Hahahah
  • Re: NIKI Autor: ~SpecAT [89.187.168.*]
    Laser to 8zl czy 30zl bo sie pogubiłem dzisiaj-)
  • Re: NIKI Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Patrz realnie
  • Re: W sumie mnie to śmieszy Autor: ~piracik33 [37.28.156.*]
    Pomiocie to samo pisałeś rok temu i skończyło się na 45......a gdzie jest teraz spółka...:)

Historia forum pokazuje jakimi pachołkami jesteście TY w kilku nikach zalogowanych i nie.....:)
  • Re: W sumie mnie to śmieszy Autor: leser1 [41.33.226.*]
    Chcesz zobaczyć kogoś kogo można nazwać podmiotem to spójrz w lustro.
    Ty jednak serio musisz być bezrobotnym gogusiem że masz czas na to wszystko. I to pilnowanie kursu, hahaha
    Pewnie w nocy że strachu nie śpisz.
    I dalej mnie śmieszy tyle że Twoje zachowanie.
  • Re: W sumie mnie to śmieszy Autor: leser1 [41.33.226.*]
    I zobacz tobie Twoich wypocin nikt nie wyciąga mimo że bzdury piszesz. Tylko Ty jesteś doskonały i odświeżasz tematy innych.
    Tym swoich braków nie przykryjesz.
  • Laser1 Autor: ~Piracik33 [45.128.38.*]
    To wyciagaj szlamie....proszę bardzo.
    Ja zawsze jestem uczciwy:)
    To nas różni:)
    Jak mozna pisać ze tu nie będzie 30zl jak sam vcast jest wart 25zl
    Czlowieku granice deb...zmu przekroczyłeś już w lutym.....
  • NIKI i jego narracja odnośnie spółki rok temu a teraz........... Autor: ~piracik33 [86.45.197.*]
    Wszystkich uczestników forum zachęcam do lektury co pisał NIKI rok temu zanim wejdziecie w jakąkolwiek polemikę z tym osobnikiem.....
    Od 17 miesięcy zawsze pisze to samo czyli dystrybucja akcji itp....przy poziomach 12 pisał o 6 i tak dalej.....
    Polecam zaglądać do historii.

Sory ale nie wytrzymałem jak napisał o wychodzących fundach.....przy 19 zł zrobił taką nagonkę że spada na 6 zł bo MIRI wychodzi a skończyło się na 45.....:)
    Walcz NIKI ,dziś widzę ,że tylko na dwa IP lecisz:)
  • Re: NIKI i jego narracja odnośnie spółki rok temu a teraz........... Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Ja pisze tylko albo jako Niki albo jako piracik33. Zadnych innych nickow nie uzywam
  • NIKI i jego narracja odnośnie spółki rok temu a teraz........... Autor: ~piracik33 [86.45.197.*]
    ~Niki [145.14.241.*], Laser1,DD
    w zależności od narracji . Ale i tak najbardziej lubię jak Tworzysz wątki i sam sobie odpowiadasz:)

Zdróweczka. Wymienialiśmy uprzejmości przy poziomach 10,15,30,45 ,30,25 i będziemy przy 50,80,100 i tak z latami jak nam spółka się będzie rozwijać....:)
  • Re: NIKI i jego narracja odnośnie spółki rok temu a teraz........... Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    No nie wiem czy jak bedziesz juz tak obrzydliwie bogaty to bedziesz jeszcze zagladal do starych znajomych?
  • Re: NIKI i jego narracja odnośnie spółki rok temu a teraz........... Autor: ~piracik33 [5.133.9.*]
    Nie zamierzam się pozbywać akcji w najbliższych latach wiec nasze relacje nie zmienią się 100%.....:):):)
  • Re: NIKI i jego narracja odnośnie spółki rok temu a teraz........... Autor: ~Leser1 [5.184.213.*]
    Jeszcze raz odwal się od Leser1
[x]
MEDICALG 2,07% 39,45 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.