Mówiłem że espi to okazja do sprzedania a nie kupna.
Wyrzucili, teraz jeszcze trochę w dół i może pójdzie do góry. Natomiast biada tym, którzy łyknęli bajeczki przy 24zl że będzie wiecznie rosło w takim tempie i że tuż tuż 44zl.
Najwyżej dłużej powisza, ale zawsze to lepiej kupić coś taniej.
i co źle masz? teraz mozesz kupic po 18 wiecej towaru, to chyba dobra była wyrzutka nawet po te 19. Najgorzej to jak pojawia sie Espi podbitka i mysla, ze wiecznie rosnac bedzie, a to sprzedaz faktow. Ehh ile mozna powtarzac
Dnia 2023-02-10 o godz. 19:27 erj007 napisał(a): > i co źle masz? teraz mozesz kupic po 18 wiecej towaru, to chyba dobra była wyrzutka nawet po te 19. Najgorzej to jak pojawia sie Espi podbitka i mysla, ze wiecznie rosnac bedzie, a to sprzedaz faktow. Ehh ile mozna powtarzac
Fund z USA sprzedaje, myślę że 18x to jeszcze za wysoko by to odkupywać, będzie znacznie niżej.
Ale po co kupowac po 16.jak piszesz ze fund wychodzi:):)
Uzgodnijcie jak w klubie PiS z rana co macie pisac przez caly dziena nie z rana jedno a popoludnu zaprzeczenie:)):)
Dnia 2023-02-10 o godz. 23:52 ~Piracik33 napisał(a): > Ale po co kupowac po 16.jak piszesz ze fund wychodzi:):) > > Uzgodnijcie jak w klubie PiS z rana co macie pisac przez caly dziena nie z rana jedno a popoludnu zaprzeczenie:)):)
masz piracik tutaj rację, po co to tak drogo kupować skoro fund wychodzi, 18 to stanowczo za drogo więc spółkę tylko obserwuję są dużo tańsze spółki biotechnologiczne jak PURE łatwo teraz można mocno zmoczyć na MDG, moim czarnym koniem jest Relpol spółka 20 razy tańsza od MDG i tam zainwestowałem 50% kapitału, ciągle dokupuje nawet wczoraj dobrałem 3k Relka, Mdg mam też 5k miałem więcej ale po 19,10 spuściłem pakiecik, nie chcę się od tego zbytnio uzależniać bo c/wk bardzo wysoka i spadać może nawet do bazy