• Drodzy Państwo , spójrzcie prawdzie w oczy… Autor: ~Josef [5.173.160.*]
    Ta spółeczką nie jest warta więcej niż 18-19 zł . I to pod warunkiem utrzymania wyników a to może być trudne bo w tym roku rynek na którym działa będzie wyglądał zgoła inaczej .
  • Re: Drodzy Państwo , spójrzcie prawdzie w oczy… Autor: ~ioi [46.204.64.*]
    Zainteresowanie magazynami energii wzrosło o 100 proc.
    Od kiedy podniesiono dotacje NFOŚiGW do kupna magazynu energii, o 100 proc. zwiększyło się zainteresowanie tymi urządzeniami w programie "Mój Prąd" - przekazał Fundusz.
    • Od 15 grudnia ruszyła kolejna edycja programu promocji prosumenckiej fotowoltaiki "Mój Prąd".
    • Właściwie było to wydłużenie naboru dotychczasowej edycji "Mojego Prądu" 4.0. Nabór wniosków potrwa do końca marca lub do wyczerpania się budżetu programu, czyli ok. 240 mln zł.
    • Nowa odsłona programu to przede wszystkim większe dofinansowanie do instalacji paneli fotowoltaicznych i magazynów energii niż było wcześniej.
    Od 15 lutego do części beneficjentów programu mają być wysyłane powiadomienia ws. większych dotacji do paneli fotowoltaicznych.

https://www.portalsamorzadowy.pl/ochrona-srodowiska/zainteresowanie-magazynami-energii-wzroslo-o-100-proc,439991.html
  • Re: Drodzy Państwo , spójrzcie prawdzie w oczy… Autor: ~Jarosław [5.173.112.*]
    Porównajcie wszystkie dane.
    Aktywa, zapasy, zobowiązania itd.
    Nie dajcie się oskubać
  • Re: Drodzy Państwo , spójrzcie prawdzie w oczy… Autor: ~Efe [37.47.89.*]
    Wyniki za drugi kwartał tego roku pokażą - czy strategia rozwoju spółki idzie zgodnie z planem. Wiosna się zbliża - OZE powinno ruszyć. Do końca miesiąca powinna być promocja a później ruszamy w stronę słońca
  • Re: Drodzy Państwo , spójrzcie prawdzie w oczy… Autor: glokoo [31.2.38.*]
    Patrzę w raport i na pewno na duży plus to zapasy, które uległy zwiększeniu do ponad 10 mln oraz przychody, które zwiększyły się o 100%. Niestety koszty działalności operacyjnej wynoszą 9,3 mln i to jest moim zdaniem zdecydowanie na minus. To drugi kwartał z rzędu z tak wysokimi kosztami. Klucz do sukcesu: zwiększyć przychody ! Bez tego ciężko liczyć na większy zysk.
  • Re: Drodzy Państwo , spójrzcie prawdzie w oczy… Autor: ~nostradamus [84.10.108.*]
    Te nostradamus a po ile dolary bedą ?
  • Re: Drodzy Państwo , spójrzcie prawdzie w oczy… Autor: ~Josef [77.32.39.*]
    Nie to żebym miał satysfakcję …
  • Re: Drodzy Państwo , spójrzcie prawdzie w oczy… Autor: yarecky_inv [5.173.178.*]
    Spółka z ogromnym potencjałem na najbliższe kwartały. Dofinansowanie do paneli, do pomp, spółka wchodzi w budowę farm. Moim zdaniem to jedna z lepszych spółek na ten rok. Zobaczymy gdzie będziemy z kursem po II, IIIQ, ale jestem gotów się założyć, że będzie to powyżej 40 zł, może dojdziemy do 50 zł.
[x]
BEEIN 0,62% 8,15 2025-10-17 15:45:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.