grupa ma xx platform, cześć z nich to: onyxprofit.pro, onyxprofit.com, onyxprofit.cc, neotrade.pro, absystem.trade, absystem.cc, absystem.world, absystem.pro, rcebanque.com, rcebanque.tech, optimarket.co, optimarket.trade, ofxb.io oraz eurofx.trade - mnie osobiście oszukała ta ostatnia :/ 9 tyś euro przewalone ktoś może polecić jakąś legitną stronę do inwestowania / kupna krypto? bo szczerze to nie wiem gdzie szukać, na każdym kroku scam :/
rcebanque oraz pixpalpro - współpracują razem, to jestem pewna. W 100 % jedna i ta sama klika. Z rcebanque.com nagle zniknęły moje pieniądze, zadzwonił ten sam marek, mówiąc że nagle są one w pixpalpro bo mieli jakąś awarię i środki są bezpieczne w nowej domenie, jednak gdy chciałam pobrać swoje pieniądze, to już się nie udało, były bezpieczne u oszustów, którzy ich nie wypłacili, myślę że zabezpieczyli je na swoich kontach w Luksemburgu albo gdzie tam mają kona ... już nie odzyskałam. Ciekawostka, jak poszłam na policję, to każda czynność policjantki była z taką miną robiona, że chciałam sobie coś zrobić i ją przepraszać za zmarnowanie życia... no masakra, gdzie na koniec powiedziała, że przyjmie zgłoszenie ostatecznie, jednak że mam na nic nie liczyć, bo to w sumie oni tym się nie zajmują...
Mamy upgrade , aktualny namiar na mojego adwokata 696 718 446, mówi rok i nastąpiła zmiana numeru. Swoją drogą rcebanque czy jak kto woli rcebank nadal okrada ludzi. To jest dziwne że oni nie zostali jeszcze zamknięci że rząd nic z tym nie robi
UWAGA. Platforma inwestycyjna - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!