• nikos alias Sss Autor: ~pg [37.47.155.*]
    e nocnik dalej wirtualnie kupujesz i sadzisz ze twoje dyrdymały znaczą cokolwiek dal kursu odpraw modly aby na 3,5 sie zakonczyło
  • Re: nikos alias Sss Autor: ~Nikoś [46.204.36.*]
    panie pg, mnie to lotto że spada, cieszę się, że można taniej kupić, tyle w tym temacie, tylko nie wiem czy ty jesteś w stanie to pojąć?
  • Re: nikos alias Sss Autor: ~pg [37.47.155.*]
    to git bajkopisarzu tylko za każdym naiwnym leszczowym postem dołączaj scan bo inaczej przebijasz ilościią twórczości Andersena , przynajmniej bedziesz mógł zobaczyc że kupujesz nawet we śnie za wcześnie
  • Re: nikos alias Sss Autor: ~Nikoś [46.204.36.*]
    Nic ci nie muszę udowadniać. Cieszę się, że takie trole powyłaziły z nor i się uaktywniają b to dla mnie znaczy tylko jedno, wzrosty
  • Re: nikos alias Sss Autor: ~123 [83.21.164.*]
    pisać do siebie na priv....dupki żołędne
  • Re: nikos alias Sss Autor: ~pg [37.47.155.*]
    dzieciaku z nory to powyłaziłeś i jak widać stać jedynie na zmiany nika i bajkopisarstwo, trzym się tylko żal cie niedługo ściśnie że kupiłeś drogo , a można była taniej , jak wojenka w weekend sie bardzo rozwinie , a potem dlaczego w porę nie sprzedałem, a sorry ty te swoje 1000 akcji trzymasz do 20
  • Re: nikos alias Sssjak dla mnie to może Autor: ~Nikoś [46.204.36.*]
    panie pg, nie strasz bo się .....
  • Re: nikos alias Sssjak dla mnie to może Autor: ~pg [37.47.155.*]
    Dnia 2023-02-10 o godz. 14:10 ~Nikoś napisał(a):
    > panie pg, nie strasz bo się .....

misiaczku z czym ty do mnie jako jedyny powiedziałem wam o świecy odwrotu na ok 4,30 co się wam w dobie euforii nawe we mgle nie śniło potem sprytniejsi od was z większa kasą od was gdzie kilka groszy w ich pakiecie to dla was kasa nigdy w życiu nie widziana podnieśli papier aby was ostatecznie z nim ożenić jakiś czas , . Ja nie straszę tylko ostrzegam bo jak zdechną leszcze to komu to sprzedam na kolejnej górce ? W moim interesie jest poniekąd podtrzymywanie was przy zyciu więc radzę nie speszyć sie z zakupami
  • Re: nikos alias Sssjak dla mnie to może Autor: ~man [89.76.194.*]
    g...no tam, nie wierze w większą korekte. jest duza szansa ze bedzie bocznak, byc moze nawet dlugi, ale duzo nizszych poziomow mozemy juz nie zobaczyc. co spuszcza nizej od razu popyt zjada i robia sie dolne ogonki na swiecach. czuc ze ustawiasz sie troche nizej i naganiasz na spadki, tak w okolicach 3,80-3,78 - zgadlem?
  • Re: nikos alias Sssjak dla mnie to może Autor: ~Bvb [31.183.215.*]
    Tu nie ma co zgadywać czy czuć, on sam się nie raz przyznał, że chce kupić taniej, żadna to tajemnica
[x]
PCCEXOL -0,38% 2,61 2025-10-03 14:06:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.