to git bajkopisarzu tylko za każdym naiwnym leszczowym postem dołączaj scan bo inaczej przebijasz ilościią twórczości Andersena , przynajmniej bedziesz mógł zobaczyc że kupujesz nawet we śnie za wcześnie
dzieciaku z nory to powyłaziłeś i jak widać stać jedynie na zmiany nika i bajkopisarstwo, trzym się tylko żal cie niedługo ściśnie że kupiłeś drogo , a można była taniej , jak wojenka w weekend sie bardzo rozwinie , a potem dlaczego w porę nie sprzedałem, a sorry ty te swoje 1000 akcji trzymasz do 20
Dnia 2023-02-10 o godz. 14:10 ~Nikoś napisał(a): > panie pg, nie strasz bo się .....
misiaczku z czym ty do mnie jako jedyny powiedziałem wam o świecy odwrotu na ok 4,30 co się wam w dobie euforii nawe we mgle nie śniło potem sprytniejsi od was z większa kasą od was gdzie kilka groszy w ich pakiecie to dla was kasa nigdy w życiu nie widziana podnieśli papier aby was ostatecznie z nim ożenić jakiś czas , . Ja nie straszę tylko ostrzegam bo jak zdechną leszcze to komu to sprzedam na kolejnej górce ? W moim interesie jest poniekąd podtrzymywanie was przy zyciu więc radzę nie speszyć sie z zakupami
g...no tam, nie wierze w większą korekte. jest duza szansa ze bedzie bocznak, byc moze nawet dlugi, ale duzo nizszych poziomow mozemy juz nie zobaczyc. co spuszcza nizej od razu popyt zjada i robia sie dolne ogonki na swiecach. czuc ze ustawiasz sie troche nizej i naganiasz na spadki, tak w okolicach 3,80-3,78 - zgadlem?