Jak pokażą raport za 2010 to będzie można mniej więcej wyliczyć ( Orco sprzedało nieco aktywów i wartość księgową zamieniło na gotówkę)
Zobacz jaka jest c/z !!!
Możesz mi podać, gdzieś chyba na Parkiecie wkleił ktoś artykuł z którego domniemać można było iz Orco ma jeden z najnizszych na GPW a przynajmniej w sektorze??
Tu jest wielu uwalonych po 100 i wiecej więc niech te gamonie które chcą za półdarmo odkupić od drobnych papier niech sie cmokną w p.... Ktos kto czekał 2 lata poczeka i jeszcze z rok a dewelopeka w końcu wróci do łask!!
na groclinie kupuja przyszlosc a ta spolka to przyklad spolki gdzie przyszlosc nie ma znaczenia tylko wyniki.. w sumie wole wyniki niz kupowanie niepewnej przyszlosci
Na orco jakaś większa spekuła sobie pogrywa teraz - ta spółka jest coraz lepsza i manipulacja kursem tego nie zmieni. Natomiast co do groclinu to przecież jeszcze niedawni nikt tego nie chciał za 4 zeta, a teraz tłum nadmuchuje następnego balona. Orco średnioterminowo powinien byc przynajamniej 140 jak zaczną skup
Orco kupię 23 marca, przed wynikami, a po wynikach PEPEES-u, w który się mocno zaangażowałem. Jeśli macie dośc Orco (chwilowo) lub wolne środki, polecam PEPEES. Dlaczego ? Poczytajcie na Bankierze, tam szerzej o tym pisze.
Czyli że jest tak jak zwykle - wcześniej też patrząc na wykres były takie strzały w górę a następnie szybkie powroty - wybicie do 50, wybicie do 36 teraz też wybicie do 36 było ale nie chce się utrzymać - jestem w spółce od niedawna - nie jestem pewien, ale jak patrzę na historię tej firmy to miała kłopoty, przy poprzednich strzałach duża inwestycja w warszawie była blokowana, a teraz wszystko idzie... nie ma powodów do wstrzymania wzrostu.