• Jada fajnie Autor: ~ATH [46.134.97.*]
    Tak nie
  • Re: Jada fajnie Autor: ~ATH [46.134.97.*]
    Uciekła treść nie wiem gdzie, tak nie do końca merytorycznie kebab ale nie mogłem się powstrzymac )) żeby to napisać
  • Re: Jada fajnie Autor: ~dejw [176.221.120.*]
    Co to za panika? Akcjonariusze. Przecież o to właśnie im chodziło. Myśleć. Ja nie oddałem im ani jednej akcji. A Wy? To nie espi z MDG tylko KNF. Żebyście zaraz nie gonili zająca.
  • Re: Jada fajnie Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    To nie jest dobre info. Duży ucieka, to słabo wyglada niestety. Temu nie da się zaprzeczyć
  • Re: Jada fajnie Autor: ~ATH [46.134.97.*]
    I ma okazję do sypania sporej ilości bez komunikatów
    Jak by gruby uciekał to by Ci na górce pół swojego potrfela wcisnął a nie marne 40K po 22 zł. Z resztą popatrz na wolumeny i policz. Właśnie tyle samo teraz pewnie odebrał? Trzymajcie akcje to dobry pomysł.
  • Re: Jada fajnie Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Niestety nie masz racji. Wykorzystali podbitkę i uciekli. Mit o przejmowaniu w mocne ręce pada. Wcisnęli papier leszczom mieląc obrót. Spodziewałem się komunikatu odwrotnego. Dlaczego duży sypie? Oto jest pytanie
  • Re: Jada fajnie Autor: ~piracik33 [5.187.53.*]
    Blagam cie Niki ty juz przestan pisac takie bzdury bo sie tego czytac nie daje. Nazywasz nas sekciarzami a sam tanczysz jak fundy graja. Dlaczego zeszly o 40k ? Zeby miec mniej niz 5% chyba taki znaFca gieldy wie poco to sie robi....
    Teraz mi powiesz ze nagle ktos rozsadny sie wystraszyl i sypie takimi ilosciami?
    Ze nie ma przerzucania z wora do wora jak ostatnio nam probowalews wciskac,....
    Ja to mam naprawde niezl polewke jak Was nieraz czytam:) Czy wy luster w domu nie macie?
    Niki. Uciekli? Ty nigdy nie dorośniesz? Zawiodłeś mnie. Słabością Twoją jest brak wiary w MDG. Tak naprawdę nic o nim nie wiesz. Zostaniesz na peronie i nikt nie będzie płakał.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [149.34.242.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • dejw Autor: ~piracik33 [5.187.53.*]
    Po co wchodzisz w jakakolwiek polemike?
    Wiesz ,ze masz racje i nie szukaj poparcia na forum. Wystarczy sledzic sesje i tyle.
    \wlasnie po to takie infa sa ,zeby dobrze pobujac papierem. Dolacz sie do Nikiego i bedziesz milionerem:)
    Lub czekaj spokojnie jak ja ::)

• Re: dejw Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Piracik co ty za bzdury wypisujesz? Takie info podane niby celowo????!!! Przechodzisz sam siebie
  • NIKI Autor: ~piracik33 [5.187.53.*]
    Podbije bo grasz glupa ze nie widzisz.
    Blagam cie Niki ty juz przestan pisac takie bzdury bo sie tego czytac nie daje. Nazywasz nas sekciarzami a sam tanczysz jak fundy graja. Dlaczego zeszly o 40k ? Zeby miec mniej niz 5% chyba taki znaFca gieldy wie poco to sie robi....
    Teraz mi powiesz ze nagle ktos rozsadny sie wystraszyl i sypie takimi ilosciami?
    Ze nie ma przerzucania z wora do wora jak ostatnio nam probowalews wciskac,....
    Ja to mam naprawde niezl polewke jak Was nieraz czytam:) Czy wy luster w domu nie macie?
  • Re: NIKI Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Fakt jest taki ze zeszli i wywala do końca. To zle info ze duży się ewakuuje jak tylko 20 było na budziku. Możesz dorabiać teorie ale to fakt
  • Re: NIKI Autor: ~red [79.163.203.*]
    Niestety upychają resztę
  • Re: NIKI Autor: ~Sly_07 [178.199.49.*]
    Za mało wory wypchane?
  • Re: NIKI Autor: ~piracik33 [5.187.53.*]
    Oczywiscie ,ze tak. Ja tego nie neguje a nawet podziwiam powiem szczerze jak pieknie to rozgrywaja:)
    Tylko szlag mnie trafia jak z jednej strony piszesz naprawde madre i merytoryczne posty a z drugiej strony robisz z siebie blazna (:
    No ale zapewne ja jako sekciarz znow sie myle:)
  • Re: NIKI Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Błazna ze oceniam to info negatywnie?? Weź się chłopie zastanów zanim coś więcej napiszesz bo brak słów
  • Re: NIKI Autor: ~red [79.163.203.*]
    Jest negatywne i nic na to nie poradzimy. A szkoda
  • Niki Autor: ~piracik33 [5.187.53.*]
    Pewnie ze BLAZEN skoro pisze po sprzedaniu 40k acji przez FUND w wiadomym celu ze GRUBY ucieka.
    Te manipulowanie juz ci nie wychodzi jak bys chcial:) Slynne 15zl ktore miales opuscic statek cie zgubilo. I teraz jest to samo tylko w druga strone. Manipulator:)
  • Re: Niki Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Ales ty chłopie ograniczony. Same życzeniowe kombinacje. Wychodzą z akcjonariatu spółki, czego nie rozumiesz??? Jak można inwestować jeżeli najprostszych rzeczy nie pojmujesz… ręce opadają. Do każdej sytuacji dopisujesz sobie myślenie życzeniowe i to tak pokręcone ze brak słów. Idź w swoją stronę chłopie bo się kompromitujesz tylko
  • Re: Niki-blaznie Autor: ~piracik33 [5.187.53.*]
    To zobaczymy za 2 miesiace udowodnie jak manipulujesz .
    .Podbije te Twoje wypociny i zobaczymy jak szybko bedziesz odkrecal kota ogonem.
    Zreszta wiekszosc ma polewke z twoich slynnych 15zł wielki znaFco.
    Wystarczy przesledzic Twoje posty od pazdziernika.

• Re: Niki-blaznie Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Nie kompromituj się już. Sam się gubisz w swoich pokrętnych tłumaczeniach. Już chyba nikt cię nie bierze na poważnie. Plują ci w twarz i twierdzisz ze desz pada. Fund wychodzi a ty twierdzisz ze specjalnie żeby podać to info i żeby dokupić taniej!!!!. Kretynizm do kwadratu
  • Re: Niki-blaznie Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Niech wychodzi. To chyba nie jest najważniejszy fund na spółce :-/
  • Re: Niki-blaznie Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Rynek pokazał jak to widzi. Jutro będzie ciekawa sesja
  • Re: Niki-blaznie Autor: ~Piracik33 [149.34.242.*]
    Jak pokretnie cwaniaczku? Czego nie rozumiesz lajzo? Wytlumacze po kolei bo masz problemy ze zrozumieniem podstawowych informacji.
    15zl miales wychodzic, 2 dni temu pisales ze 22-24 przedział, dziś gruby wychodzi....czy ty myślisz ze ja zadaje ci pytania bo cie lubię?
    Nie. Tylko po to zeby pokazac jaka jest zależności pomiedzy twoimi wypowiedziami a zmiana kursu.
    Zreszta kazdy moze sam ocenic ze twoje wypowiedzi sa odwrotnoscia kursu.
    Biedny maly chlopiec na posylki. Pewnie nawet bez akcji
[x]
MEDICALG -4,30% 35,60 2025-10-09 17:00:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.