Co to za panika? Akcjonariusze. Przecież o to właśnie im chodziło. Myśleć. Ja nie oddałem im ani jednej akcji. A Wy? To nie espi z MDG tylko KNF. Żebyście zaraz nie gonili zająca.
Jak by gruby uciekał to by Ci na górce pół swojego potrfela wcisnął a nie marne 40K po 22 zł. Z resztą popatrz na wolumeny i policz. Właśnie tyle samo teraz pewnie odebrał? Trzymajcie akcje to dobry pomysł.
Niestety nie masz racji. Wykorzystali podbitkę i uciekli. Mit o przejmowaniu w mocne ręce pada. Wcisnęli papier leszczom mieląc obrót. Spodziewałem się komunikatu odwrotnego. Dlaczego duży sypie? Oto jest pytanie
Blagam cie Niki ty juz przestan pisac takie bzdury bo sie tego czytac nie daje. Nazywasz nas sekciarzami a sam tanczysz jak fundy graja. Dlaczego zeszly o 40k ? Zeby miec mniej niz 5% chyba taki znaFca gieldy wie poco to sie robi.... Teraz mi powiesz ze nagle ktos rozsadny sie wystraszyl i sypie takimi ilosciami? Ze nie ma przerzucania z wora do wora jak ostatnio nam probowalews wciskac,.... Ja to mam naprawde niezl polewke jak Was nieraz czytam:) Czy wy luster w domu nie macie?
Niki. Uciekli? Ty nigdy nie dorośniesz? Zawiodłeś mnie. Słabością Twoją jest brak wiary w MDG. Tak naprawdę nic o nim nie wiesz. Zostaniesz na peronie i nikt nie będzie płakał.
Po co wchodzisz w jakakolwiek polemike? Wiesz ,ze masz racje i nie szukaj poparcia na forum. Wystarczy sledzic sesje i tyle. \wlasnie po to takie infa sa ,zeby dobrze pobujac papierem. Dolacz sie do Nikiego i bedziesz milionerem:) Lub czekaj spokojnie jak ja ::)
Podbije bo grasz glupa ze nie widzisz. Blagam cie Niki ty juz przestan pisac takie bzdury bo sie tego czytac nie daje. Nazywasz nas sekciarzami a sam tanczysz jak fundy graja. Dlaczego zeszly o 40k ? Zeby miec mniej niz 5% chyba taki znaFca gieldy wie poco to sie robi.... Teraz mi powiesz ze nagle ktos rozsadny sie wystraszyl i sypie takimi ilosciami? Ze nie ma przerzucania z wora do wora jak ostatnio nam probowalews wciskac,.... Ja to mam naprawde niezl polewke jak Was nieraz czytam:) Czy wy luster w domu nie macie?
Oczywiscie ,ze tak. Ja tego nie neguje a nawet podziwiam powiem szczerze jak pieknie to rozgrywaja:) Tylko szlag mnie trafia jak z jednej strony piszesz naprawde madre i merytoryczne posty a z drugiej strony robisz z siebie blazna (: No ale zapewne ja jako sekciarz znow sie myle:)
Pewnie ze BLAZEN skoro pisze po sprzedaniu 40k acji przez FUND w wiadomym celu ze GRUBY ucieka. Te manipulowanie juz ci nie wychodzi jak bys chcial:) Slynne 15zl ktore miales opuscic statek cie zgubilo. I teraz jest to samo tylko w druga strone. Manipulator:)
Ales ty chłopie ograniczony. Same życzeniowe kombinacje. Wychodzą z akcjonariatu spółki, czego nie rozumiesz??? Jak można inwestować jeżeli najprostszych rzeczy nie pojmujesz… ręce opadają. Do każdej sytuacji dopisujesz sobie myślenie życzeniowe i to tak pokręcone ze brak słów. Idź w swoją stronę chłopie bo się kompromitujesz tylko
To zobaczymy za 2 miesiace udowodnie jak manipulujesz . .Podbije te Twoje wypociny i zobaczymy jak szybko bedziesz odkrecal kota ogonem. Zreszta wiekszosc ma polewke z twoich slynnych 15zł wielki znaFco. Wystarczy przesledzic Twoje posty od pazdziernika.
Nie kompromituj się już. Sam się gubisz w swoich pokrętnych tłumaczeniach. Już chyba nikt cię nie bierze na poważnie. Plują ci w twarz i twierdzisz ze desz pada. Fund wychodzi a ty twierdzisz ze specjalnie żeby podać to info i żeby dokupić taniej!!!!. Kretynizm do kwadratu
Jak pokretnie cwaniaczku? Czego nie rozumiesz lajzo? Wytlumacze po kolei bo masz problemy ze zrozumieniem podstawowych informacji.
15zl miales wychodzic, 2 dni temu pisales ze 22-24 przedział, dziś gruby wychodzi....czy ty myślisz ze ja zadaje ci pytania bo cie lubię?
Nie. Tylko po to zeby pokazac jaka jest zależności pomiedzy twoimi wypowiedziami a zmiana kursu.
Zreszta kazdy moze sam ocenic ze twoje wypowiedzi sa odwrotnoscia kursu.
Biedny maly chlopiec na posylki. Pewnie nawet bez akcji