Wygląda na to, że dołek kolejny ( na wyższym poziomie ) za nami. Obym się nie mylił. Jest duzo powodów, do powrotu na właściwe tory. Pozdrawiam wytrwałych!
Mieliśmy się rychło widzieć na 29 gr a tymczasem w arkuszu ustawiła się procesja z lewej strony. Nawet Info przeniósł się z koszykiem z 31 na 34 gr... Chyba wpadł w strach że pociąg jednak może odjechać:D Cisza i próba nerwów. Czy najpierw puszczą stronie popytowej czy podażowej?
Ktoś jeszcze bierze na poważnie wpisy kogoś z tak durnym nickiem jak mój?:P Skoro można pisać że widzimy się na 29 gr to można też pisać że jednak się tam nie widzimy.
Przecież spekulant wali cały czas. Jedna osobno Kurs trzyma na tym poziomie, niech zrzuca czym prędzej i wynosi się stad na amen. Spekulant ile jeszcze Masz do wysypania
Szkoda ze nie mam już możliwości na ten moment odebrać. Ale to najlepszy czas na powiększenie pakietu. Leszcz pozbywając się swoich akcji za wszelka cenę. Nie ma tu chyba wielu mających do oddania taki pakiet w cenie 36 gr
Dnia 2023-02-09 o godz. 16:43 racjonalista0220 napisał(a): > Szkoda ze nie mam już możliwości na ten moment odebrać. Ale to najlepszy czas na powiększenie pakietu. Leszcz pozbywając się swoich akcji za wszelka cenę. Nie ma tu chyba wielu mających do oddania taki pakiet w cenie 36 gr
Pożycz od kogoś. Taka okazja to przecież moment się zwróci.
Ma gość łeb do interesów. Największe w historii zapotrzebowanie na magazynowanie energii i dopłaty rządowe dla tych rozwiązań zamieniać na urządzenia i usługi dla gastronomii (która jako pierwsza w czasach inflacji dostaje po głowie) i browarów. Akurat wczoraj gruchnęło info o zamknięciu browaru w Leżajsku XD Wizjoner albo leszcz wszechczasów. Czas pokaże:P
Jeśli ten pakiet 294 mu pozostał, i chce go na siłę oddać...to jeszcze kilka dni bez espi na tym poziomie. Jednak wierzę, że to zniknie szybciej niż myślę
Przecież i tak byś tego nie wziął. Pobawiliście się tylko na zasadzie w pokazywaniu "kto ma większego" i tyle w temacie. Ustaw się z takimi koszami po lewej to zobaczysz jak ci pięknie powpada, a nie jakieś dziecinne zabawy na fixach.