• Teta PP Autor: ~wardach [83.151.38.*]
    Witam
    Na moim rachunku papierów wartościowych pojawiło się prawo poboru TETA-PP, co teraz mam z tym zrobić aby dostać akcje z nowej serii? Czy muszę się gdzieś na nie zapisać?
    Pozdrawiam
  • Re: Teta PP Autor: ~bak [89.238.19.*]
    Zapisać , ale po co jak nie warto ? przeciez jak wejda do obrotu Pda to poleci na łeb.
  • Re: Teta PP Autor: ~wardach [83.151.38.*]
    Ale nie interesuje mnie czy poleci czy nie poleci.
    Moje pytanie jest następujące: jeżeli nie sprzedam pp to automatycznie będę posiadaczem akcji z nowej serii? czy muszę uczynić jeszcze jakieś kroki aby je otrzymać?
  • Re: Teta PP Autor: ~wardach [83.151.38.*]
    Dnia 2008-09-21 o godz. 12:07 ~bak napisał(a):
    > Zapisać , ale po co jak nie warto ? przeciez jak wejda do
    > obrotu Pda to poleci na łeb.
    Ale nie interesuje mnie czy poleci czy nie poleci.
    Moje pytanie jest następujące: jeżeli nie sprzedam pp to automatycznie będę posiadaczem akcji z nowej serii? czy muszę uczynić jeszcze jakieś kroki aby je otrzymać?
  • Re: Teta PP Autor: ~kk [195.140.236.*]
    żeby je otrzymać to musisz jeszcze za nie zapłacić
  • Re: Teta PP Autor: janusz_15 [87.205.159.*]
    Dokladnie,to musisz miec pieniazki na rachunku i musisz sie zapisac na akcje nowej emisji,czyli 12zlx ilosc akcji jaka mozesz otrzymac.Za 9 starych przysluguja 4 nowe.
    Jednym słowem wtopa jak skur....
    w topę to miałes na ropie
    I nie tylko , ale jak sprzeda pp to moze na flaszkę w poniedzialek mu wystarczy.Tylko musi miec sporo pp , aby mu na nią wystarczyło.Tu wieksza wtopa jak na Barlinku choć i tam niewesoło.Tylko Budek dał zarobić.
    nikt nikogo nie zmusza do kupowania nowej emisji fundusze zapowiedziały że wezmą wszystko co zostanie
    no wlasnie i w tym problem.bedą miec na przyszlość jeszcze wiecej akcji do sypania.
    będą sypać ale 100% drożej
    No nie wiem.Wzrosty na wigach nie ruszają spółki a spadki i owszem.kiedy to ma urosnąć to naprawdę nie wiem.Tylko niech nikt nie pisze ,że w czasie bessy urosnie, bo może sie tak zdarzyć , ze nowi młodzi nowicjusze mogą tak pisać.
    a niech urośnie i za dwa lata to i tak da 50 % rocznie
    Niech będzie dużo więcej.Nikomu nie żałuję.Niech tylko moje spółki rosną także.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.221.136.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Teta PP Autor: ~markos [83.11.150.*]
    coś mi tu zaczyna śmierdzieć
  • Re: Teta PP Autor: ~zygi [165.72.200.*]
    sorry, ale ja czegos nie rozumiem, w piatek byla jazda w gore +4000%, dlaczego nie opchneliscie tego wtedy. Przeciez wiadomo, ze po takim wzroscie musi sie ostro skorekcic i wtedy zainteresowani mogliby odkupic. Ja niestety PP nie posiadam, ale nawet przez chwile bym sie nie zastanawial jak kurs roslby na +1000%, tylko wypychal na maxa.
  • Re: Teta PP Autor: ~ona [85.221.136.*]
    fundy nas wyruchały ;-) kupia papier z P/E na 2009 = 5 !!!! i jazda o 300% up !!!!
    dlaczego wyruchały kupuj tak jak one i tez zarobisz 300%
  • Re: Teta PP Autor: ~ona [85.221.136.*]
    ja nie mam takiej plynnosci ;-( a kredytu tez nie wezme........
  • Re: Teta PP Autor: janusz_15 [87.205.148.*]
    Tylko nie kredyty.Trzeba zapisac sie na tyle nowych na ile kogo stac i cierpliwie czekac co sie bedzie dzialo.albo jak ktos niecierpliwy-sprzedac.Przypuszczam,ze jeszcze fundy przez pewien okres beda zdrowo mieszac w naszych glowach.
  • Re: Teta PP Autor: ~mm [192.165.213.*]
    jak przeczytalem wypowiedz zygi - myslaem ze sie porzygam:
    jake + 4000% - bylo cos -51% - jak do sprawdzania uzywasz interi ktora nei znajc ceny PP wystawila TKO 1gr to sie nei dziw

re janusz_15

jedyna powazna osoba - na tym forum nei ma juz nawet leszczy z 5000zl - wszyscy trzymaja kase na lokacie i nei chca traci kasy. reszta pi@pshy glupoty i gra na free demo.

anyway - ja wykupuje ile tylk omoge - reszte musze sprzedac - nei sadzialem ze PP warte min 1zl (a wiemy ze wiecej) bda handlowane po 1gr

pozdr
  • Re: Teta PP Autor: ~zuumi [83.14.226.*]
    hej mm
    cos Ty taki znerwicowany, sam pisałeś bodajże że Frys nie ma kasy na pp, i w takim razie bedą lecieć na pysk...
    z drugiej strony ktoś mający 10 baniek mógłby przejąć kontrolę nad firmą która zarobi 15 w tym roku
    szkoda że nie ma chętnych (wg obecnej ceny rynkowej)
    pozdrowienia
  • Re: Teta PP Autor: ~mm [89.76.122.*]

wqrw jestem bo jutro bede sprzedawal polowe moich PP za 2gr a nie 2zl

pozdr

a co do tety i sytuacji to zdania nie zmieniam ... no ale 1-2 gr sie nie spodziewalem

btw - skoro poszlo milion PP czyli pewnei polowa FF -> tzn ze Frys nie sprzedal jeszce swoich - ciekawe czy wykupowal ???

pozdr i silnych nerwow do przetrwania
  • Re: Teta PP Autor: ~typ [89.78.248.*]
    rzeczywiscie, na wykresie interii max kurs PP wynosił 0,50 zł, a dziś 0,01zł, to prawie 5000% niz dziś. Kto nie sprzedał wcześniej to frajer, takie scenariusze ze zjazdami na 1 grosz juz byly przerabiane nie raz na naszej bananowej.
  • Re: Teta PP Autor: ~maks [83.6.229.*]
    Wiadomo, że zakup tych PP to jedyna droga objęcia dużych ilości akcji po ok. 12 zł.
    Jak na razie, oczywiście...
[x]
TETA 1,41% 13,70 2010-07-29 10:45:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.