Mam dosc nietypowa sprawe. Mam rachunek inwestycyjny w tym banku...a Ci co maja wiedza jaka przegladarka sluzy do jego obslugi,zeby moc sie wougle zalogowac i skladac zlecenia czy po prostu dogladac kursu.
W pracy pracuje na programach specjalnych i dostep do internetu jest bardzo ograniczony,laptopa na stanowisko swojego wniesc nie moge,a telefon z wifi nie jest w stanie "ogarnac" tej przegladarki...czy ktos z Was ma moze podobna sytuacje i uzywa jakiegos w miare malego gadzetu ktory obsluguje ta przegladarke i sklada za pomoca "niego" zlecenia.Poniewaz pracuje w godzinach kiedy giedla funkcjonuje tak wiec musze miec wglad do kusrow i mozliwosci skladania zlecen.Dzwonic do banku co chwile nie ma sensu a prowizje sa wieksze.szukam urzadzenia co bedzie niewielkie a da mi te mozliwosci.Spodziewam sie niewielu lub wielu odpowiedzi ale jak komus sie zbierze na taka powazna to bede wdzieczny...
akurat nie mam rachunku w tym banku ale jest masa sprzętu który najprawdopodobniej mógłby to obsługiwać. chociazby reklamowany iphone powinien dac sobie rade, ale jest tez masa innych dobrych palmtopow, (moim zdaniem nawet lepszych od appla). wybiez sie do sklepu z takim sprzetem to prawdopodobnie będziesz mógł sobie rożne jego rodzaje wypróbować. oczywiscie zakup palmtopa to wydatek rzędu od 1000 zlotych w gore, ale nie jest wiele wiekszy od telefonu, w sam raz dla inwestora ;]