Wszedłem dzisiaj na ich stronę, żeby zobaczyć czy coś zmieniło się w kwestii działania ich "bota". Dziwnym trafem ze strony zniknęła możliwość swobodnego "porozmawiania", popup zniknął. Można się umówić na demo, ale jest ono w formie wideo-rozmowy w której prezentują swoje produkty, ale nie można z nich swobodnie korzystać.
Czemu spółka usunęła możliwość swobodnej "rozmowy"? Czyżby wstydziła się tego, że ich "sztuczna inteligencja" nie potrafiła odpowiedzieć na żadne pytanie, które jest poza scenariuszem i nie ma w nim słów kluczowych kluczowych? Czy chcą ukryć fakt, że jest to bardzo prymitywny kod i potrafi odpowiedzieć tylko na predefiniowane pytania?
Ja odpuszczam juz udzielanie sie na temat tej spolki, to nie ma sensu. Zaraz ktos tu bedzie pisał, ze jestesmy ta sama osoba i manipulujemy kursem itp. Odpuść sobie tez. Toksyczna atmosfera.
Ten znowu swoje :) Golang/Marek/Mateo pisałeś wczoraj, że znikasz z forum. Czy dalej będziesz siał swoim chorym hejtem i manipulacją? Ludzie już Cię przejrzeli.
A nie mowilem? Tak jak pisalem wyzej, ja koncze juz sie udzielac na wasz temat. Chcialem tylko sprostowac z mateo, zeby znow nie bylo tego biadolenia, ze to ta sama osoba, jak widac to tez nie ma sensu. Żegam.
Chłopie, samo to, że napisałeś tu już grubo ponad 100 postów nt. spółki i jej technologii, jak to ładnie ująłeś - swoich "przemyśleń", nie posiadając żadnej akcji jest mocno chore, a do tego podchodzące pod paragraf. Po pierwsze w takiej skali są to systematyczne działania cenotwórcze, po drugie niezgodne z prawem- KNF/prokuratura zna takie przypadki nie od dziś. Myślisz, że hejt, szkalowanie, godzenie w dobre imię ludzi czy podmiotów uchodzi pławem pod płaszczykiem anonimowości, zdziwisz się.
Panowie zostalo kilka dni na wyniki 4 kwartalu wiec wescie sobie cos na wstrzymanie...o sile spolki swiadcza wyniki jak nie ma dobrego produktu to nie ma czym handlowac ....wiec w walentynki okaze sie co jest warta