Zauważyłem że dość często jest tu przytaczany ten wskaźnik, jakoby miał on informować że "jest drogo" .... no więc sprawdźmy jak jest w rzeczywistości:
Celowo wybrałem duże spółki z podobnej branży IT / technologii .. niejednokrotnie pojawiały się w rekomendacjach analityków ... Na New Connect jest jeszcze ciekawiej ;)
Etnasoft 323,07 Movie Games 75,95 Genomtec 42,44
A może to jednak fundamenty mają znaczenie ... oraz perspektywa skokowego wzrostu przychodów oraz zysków ? Hm?
Dnia 2023-02-08 o godz. 22:08 ~mdg napisał(a): > Zauważyłem że dość często jest tu przytaczany ten wskaźnik, jakoby miał on informować że "jest drogo" .... no więc sprawdźmy jak jest w rzeczywistości: > > Medicalgorytmics 13,43 > Datawalk 19,69 > LiveChat 31,03 > XTPL 51,78 > > Celowo wybrałem duże spółki z podobnej branży IT / technologii .. niejednokrotnie pojawiały się w rekomendacjach analityków ... > Na New Connect jest jeszcze ciekawiej ;) > > Etnasoft 323,07 > Movie Games 75,95 > Genomtec 42,44 > > A może to jednak fundamenty mają znaczenie ... oraz perspektywa skokowego wzrostu przychodów oraz zysków ? Hm? > > Tak do przemyślenia .... > > pozdrawiam > mdg
na biznes radar mdg c/wk to 6,71 nie wiadomo więc gdzie jest prawdziwe
Nigdy nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem- chociaż mam już paręnaście lat doświadczenia w aktywnym spekulowaniu i co też nie raz pisałem i nie jest jakąś tajemnicą ekonomiczne wykształcenie i doświadczenie - Jak można przyjść na giełdę by inwestować spekulować na podstawie dwóch wskaźników opracowanych ponad 100 lat temu?