• C / WK Autor: ~mdg [37.47.117.*]
    Zauważyłem że dość często jest tu przytaczany ten wskaźnik, jakoby miał on informować że "jest drogo" .... no więc sprawdźmy jak jest w rzeczywistości:

Medicalgorytmics 13,43
    Datawalk 19,69
    LiveChat 31,03
    XTPL 51,78

Celowo wybrałem duże spółki z podobnej branży IT / technologii .. niejednokrotnie pojawiały się w rekomendacjach analityków ...
    Na New Connect jest jeszcze ciekawiej ;)

Etnasoft 323,07
    Movie Games 75,95
    Genomtec 42,44

A może to jednak fundamenty mają znaczenie ... oraz perspektywa skokowego wzrostu przychodów oraz zysków ? Hm?

Tak do przemyślenia ....

pozdrawiam
    mdg
  • Re: C / WK Autor: ~Kira [79.191.66.*]
    teraz to czas na odjazd CHERRY .
  • Re: C / WK Autor: ~macrone [31.6.159.*]
    Dnia 2023-02-08 o godz. 22:08 ~mdg napisał(a):
    > Zauważyłem że dość często jest tu przytaczany ten wskaźnik, jakoby miał on informować że "jest drogo" .... no więc sprawdźmy jak jest w rzeczywistości:
    >
    > Medicalgorytmics 13,43
    > Datawalk 19,69
    > LiveChat 31,03
    > XTPL 51,78
    >
    > Celowo wybrałem duże spółki z podobnej branży IT / technologii .. niejednokrotnie pojawiały się w rekomendacjach analityków ...
    > Na New Connect jest jeszcze ciekawiej ;)
    >
    > Etnasoft 323,07
    > Movie Games 75,95
    > Genomtec 42,44
    >
    > A może to jednak fundamenty mają znaczenie ... oraz perspektywa skokowego wzrostu przychodów oraz zysków ? Hm?
    >
    > Tak do przemyślenia ....
    >
    > pozdrawiam
    > mdg

na biznes radar mdg c/wk to 6,71 nie wiadomo więc gdzie jest prawdziwe
  • Re: C / WK Autor: ~Piracik33 [212.129.82.*]
    Na tej spółce c/wk nie jest aktualnie najmocniejszym argumentem inwestycyjnym
    Tylko ze w obecnej sytuacji nie ma to najmniejszego znaczenia:):)
  • Re: C / WK Autor: technik-at [85.221.138.*]
    Nigdy nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem- chociaż mam już paręnaście lat doświadczenia w aktywnym spekulowaniu i co też nie raz pisałem i nie jest jakąś tajemnicą ekonomiczne wykształcenie i doświadczenie - Jak można przyjść na giełdę by inwestować spekulować na podstawie dwóch wskaźników opracowanych ponad 100 lat temu?
[x]
MEDICALG -1,15% 38,80 2025-10-03 17:02:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.