Sądząc po ilości ludzi, którzy wylewają pomyje na XTB myślę, że wkrótce czekają nas spore wzrosty. Ludzie nie słuchajcie tych żałosnych komentarzy popatrzcie na 3-letn wykres spółki dodajcie sobie dywidendy i oczy otworzą się Wam same. Pozdrawiam Cierpliwych ( m.in. kolegę/koleżankę o nicku puma - chyba jest tu tak długo jak ja).
Witaj długo Cię nie było na forum, dziekuje za pozdrowienia.Cały czas jestem i nie zamierzam schodzić z tego statku,dywidenda wynagradza mi to „trzymanie kursu” i jestem cierpliwa wciąż.Pozdrawiam
Jestem tu ciągle, ale piszę rzadko kiedyś to było forum dla ludzi znających giełdę dzielących się informacjami zdobytymi w różnych źródłach, ale te czasy chyba bezpowrotnie minęły. Niestety. Pozdrawiam.
Dnia 2023-02-08 o godz. 17:45 ~Lis napisał(a): > Sądząc po ilości ludzi, którzy wylewają pomyje na XTB myślę, że wkrótce czekają nas spore wzrosty. Ludzie nie słuchajcie tych żałosnych komentarzy popatrzcie na 3-letn wykres spółki dodajcie sobie dywidendy i oczy otworzą się Wam same. > Pozdrawiam Cierpliwych ( m.in. kolegę/koleżankę o nicku puma - chyba jest tu tak długo jak ja).
To już będzie moja trzecia dywidenda, w sumie pewie ponad 8 zł. Średnią zakupu mam po 17. Czyli kosztowały mnie akcje 9 zł przy kursie obecnym 32.
Inwestować trzeba umieć, w spółki rozwijające się z jasnym celem, pomyśleć, być cierpliwym i samo przyjdzie.
Dnia 2023-02-08 o godz. 17:45 ~Lis napisał(a): > Sądząc po ilości ludzi, którzy wylewają pomyje na XTB myślę, że wkrótce czekają nas spore wzrosty. Ludzie nie słuchajcie tych żałosnych komentarzy popatrzcie na 3-letn wykres spółki dodajcie sobie dywidendy i oczy otworzą się Wam same. > Pozdrawiam Cierpliwych ( m.in. kolegę/koleżankę o nicku puma - chyba jest tu tak długo jak ja).
O mnie zapomniałeś kolego LIS-ie ale spoko ;) Jestem tu od marca 2020 r :)
Bardzo przepraszam , czyli wystartowaliśmy razem. Pozdrawiam. Z początków pamiętam również negatywnych bohaterów spułkę i kolarza co zamykali lukę na 6. Ciekawe gdzie się podziali.