• DO CIERLIWYCH Autor: ~Lis [91.215.239.*]
    Sądząc po ilości ludzi, którzy wylewają pomyje na XTB myślę, że wkrótce czekają nas spore wzrosty. Ludzie nie słuchajcie tych żałosnych komentarzy popatrzcie na 3-letn wykres spółki dodajcie sobie dywidendy i oczy otworzą się Wam same.
    Pozdrawiam Cierpliwych ( m.in. kolegę/koleżankę o nicku puma - chyba jest tu tak długo jak ja).
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~puma [188.147.12.*]
    Witaj długo Cię nie było na forum, dziekuje za pozdrowienia.Cały czas jestem i nie zamierzam schodzić z tego statku,dywidenda wynagradza mi to „trzymanie kursu” i jestem cierpliwa wciąż.Pozdrawiam
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Lis [91.215.239.*]
    Jestem tu ciągle, ale piszę rzadko kiedyś to było forum dla ludzi znających giełdę dzielących się informacjami zdobytymi w różnych źródłach, ale te czasy chyba bezpowrotnie minęły. Niestety. Pozdrawiam.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Bb [37.248.250.*]
    Sul kula śnieżna i oszust
    A nie mówiłem.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~grx [77.65.160.*]
    Dnia 2023-02-08 o godz. 17:45 ~Lis napisał(a):
    > Sądząc po ilości ludzi, którzy wylewają pomyje na XTB myślę, że wkrótce czekają nas spore wzrosty. Ludzie nie słuchajcie tych żałosnych komentarzy popatrzcie na 3-letn wykres spółki dodajcie sobie dywidendy i oczy otworzą się Wam same.
    > Pozdrawiam Cierpliwych ( m.in. kolegę/koleżankę o nicku puma - chyba jest tu tak długo jak ja).

To już będzie moja trzecia dywidenda, w sumie pewie ponad 8 zł. Średnią zakupu mam po 17. Czyli kosztowały mnie akcje 9 zł przy kursie obecnym 32.

Inwestować trzeba umieć, w spółki rozwijające się z jasnym celem, pomyśleć, być cierpliwym i samo przyjdzie.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Marcel [83.142.141.*]
    Dnia 2023-02-08 o godz. 17:45 ~Lis napisał(a):
    > Sądząc po ilości ludzi, którzy wylewają pomyje na XTB myślę, że wkrótce czekają nas spore wzrosty. Ludzie nie słuchajcie tych żałosnych komentarzy popatrzcie na 3-letn wykres spółki dodajcie sobie dywidendy i oczy otworzą się Wam same.
    > Pozdrawiam Cierpliwych ( m.in. kolegę/koleżankę o nicku puma - chyba jest tu tak długo jak ja).

O mnie zapomniałeś kolego LIS-ie ale spoko ;)
    Jestem tu od marca 2020 r :)
    Bardzo przepraszam , czyli wystartowaliśmy razem. Pozdrawiam. Z początków pamiętam również negatywnych bohaterów spułkę i kolarza co zamykali lukę na 6. Ciekawe gdzie się podziali.
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Wyjaśniam [188.146.122.*]
    Z pozytywnych był TraderKRK
    Kto zbierał wtedy śpi spokojnie
  • Re: DO CIERLIWYCH Autor: ~Lukas [95.223.107.*]
    Pamiętam TraderKrk pozniej napisał że sprzedał akcje i rodzina mu się powiększyła. Był też Maxymuss i jego słynne "lepiej sprzedać nie ryzykować"
[x]
XTB -4,42% 105,42 2026-05-15 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.