Przeciez leser1 nagania na spadki....i nie ma akcji bo czeka na 14...:)
I pojawia sie tylko kiedy walor spada. Zbieg okolicznosci? Nie wierzę. Zreszta o jakich spadkach piszemy? Sztucznie zanizenie na koniec sesji jak zawsze:)
Leser pisze zawsze jak coś się dzieje. Teraz jest to Wasze bezczelne naganianie. A jak rośnie piszę mniej bo pieniądz lubi ciszę a ja nie lubię naganiać pisząc bzdury o niebotycznych wzrostach na 100 złotych. Ludzie z biegiem czasu sami poznają spółkę i sami podejmą decyzję czy kupić akcje. A mi podoba się to co widzę na rachunku przy pozycji MDG.
Alez ja sie zgadzam ze pisanie o 100zl jest totalną bzdurą na obecna chwilę jak i Twoje 14zl. Dlatego najlepiej nie wypowiadac sie w sprawie kursu bo od tego sa wyspecjalizowane płatne IP. Mnie osobiscie malo obchodzi czy do końca tygodnia będzie 18 czy 27 . Nie inwestuje na krótko wiec interesuje mnie rozwoj spolki i ile dziki temu profitu bede mial.w2q 2024r
Oczywiscie ze masz racje jezeli chodzi o zależność wpisów do kursu naszych ulubionych IP i dziala to na odwrot. Dlatego gram 10% i dolaczam sie do skubania:) na tym to polega.