• do Oldboy_1 !! Autor: ~Asa [88.220.46.*]
    Oldboy_1 Ty jeszcze jesteś w grze o większe zyski, czy zostałeś w dołku znowu na peronie?
  • Re: do Oldboy_1 !! Autor: ~oldboy_1 [31.61.190.*]
    Ubrałem leszczy
  • Re: do Oldboy_1 !! Autor: ~Asa [88.220.46.*]
    Czyli znowu wysiadłeś w dołku! A leszczy to masz na myśli Tych co w jeden dzień przytulili 2,4 mln akcji i teraz w przedziale 30.5- 32.10 codziennie przytulają od 300 tyś do 0, 5mln akcji????

• Re: do Oldboy_1 !! Autor: dimmu3 [185.189.215.*]
    Leszcze to ci, którym rozdał palta po 12 złotych.
  • Re: do Oldboy_1 !! Autor: ~oldboy_1 [31.0.59.*]
    Oj Asia Asia. Ja sprzedałem przed wynikami bo wiedziałem ze będą dramatycznie słabe. A myślisz ze po co innego wklejałem wtedy różne ciekawe linki i zachęcałem do kupna? Jesteś dawca kapitału hahaha dzięki hahaha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.232.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: do Oldboy_1 ! Autor: ~Pifpaf [5.173.88.*]
    Kto wie czy to ten sam typ czy jakiś malowany dzban ale to jest właśnie kwint esencja tego forum…. To forum jest głównie po to właśnie żeby naganiacze i trole siały zamęt wśród leszczy. Płatni nie płatni ale taka jest właśnie prawda. Nie slychac nikogo. Samemu podjąć decyzje na podstawie analizy. Jak nie jesteś w stanie sprawdzić w co wkładasz pieniądze- albo nie wkładaj wcale albo zainwestuj i w coś co znasz albo idź juzbdo jakiegoś funduszu… za nic w świecie niebpodejmuj decyzji na podstawie tego co tutaj piszą… nie ma tutaj nikogo ( z bardzo nielicznymi wyjątkami) kto sie groszy p twój kapitał. Większość jest zainteresowana tylko i wyłącznie żeby go wykorzystać do własnych celów. Banda złodzieji, oszustów i wyłudzaczy i tyle…
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.146.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
XTB -0,68% 104,70 2026-05-18 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.