Czyli znowu wysiadłeś w dołku! A leszczy to masz na myśli Tych co w jeden dzień przytulili 2,4 mln akcji i teraz w przedziale 30.5- 32.10 codziennie przytulają od 300 tyś do 0, 5mln akcji????
Oj Asia Asia. Ja sprzedałem przed wynikami bo wiedziałem ze będą dramatycznie słabe. A myślisz ze po co innego wklejałem wtedy różne ciekawe linki i zachęcałem do kupna? Jesteś dawca kapitału hahaha dzięki hahaha
Kto wie czy to ten sam typ czy jakiś malowany dzban ale to jest właśnie kwint esencja tego forum…. To forum jest głównie po to właśnie żeby naganiacze i trole siały zamęt wśród leszczy. Płatni nie płatni ale taka jest właśnie prawda. Nie slychac nikogo. Samemu podjąć decyzje na podstawie analizy. Jak nie jesteś w stanie sprawdzić w co wkładasz pieniądze- albo nie wkładaj wcale albo zainwestuj i w coś co znasz albo idź juzbdo jakiegoś funduszu… za nic w świecie niebpodejmuj decyzji na podstawie tego co tutaj piszą… nie ma tutaj nikogo ( z bardzo nielicznymi wyjątkami) kto sie groszy p twój kapitał. Większość jest zainteresowana tylko i wyłącznie żeby go wykorzystać do własnych celów. Banda złodzieji, oszustów i wyłudzaczy i tyle…