Faktycznie nie zareagował
Kurs i tak zleci do 5pln
Pol roku temu dali śmieszne info o uruchomieniu lab aby podbić kurs a o labie cisza, lab widmo nic o nim nie wiadomo a ponoc największe w Europie - minęło równe pół roku
Miesiąc temu dali śmieszne info ze niby na gpw przechodzą a złożyli te papiery tylko z jednego powodu bo jeden chlop zagroził tu na forum ze zgłosi ich bajki o przejściu na gpw które od lat opowiadali do knf więc złożyli byle jakie papiery aby się "wywiązać"
Dnia 2023-02-09 o godz. 11:39 ~Remind napisał(a): > Faktycznie nie zareagował > > Kurs i tak zleci do 5pln > > Pol roku temu dali śmieszne info o uruchomieniu lab aby podbić kurs a o labie cisza, lab widmo nic o nim nie wiadomo a ponoc największe w Europie - minęło równe pół roku > > Miesiąc temu dali śmieszne info ze niby na gpw przechodzą a złożyli te papiery tylko z jednego powodu bo jeden chlop zagroził tu na forum ze zgłosi ich bajki o przejściu na gpw które od lat opowiadali do knf więc złożyli byle jakie papiery aby się "wywiązać"
ciekawe, czy mają choć prospekt, o którego zatwierdzenie wnioskowali, gotowy? kto wam go sporządził ile to kosztowało? no jacuś i te inne pajace z zarządu i rady nadzorczej - macie okazje się wypowiedzieć.
Co ma wspólnego post z przed roku z sytuacją obecną. Przez ten czas wiele złego się za działo w spółce. Nie wiem czy prezes się uczy na błędach czy nie ale wy się do mnie odnosicie jakbym to ja był odpowiedzialny za kurs i za władze w spółce. Pamiętajcie każdy ma swój rozum i inwestuje indywidualnie. No prawie każdy bo niektórzy tylko trollu ją
farmazon Grześ z Holandii vel kubek i jego naganianie :):):):):):) na genxone tez już 5 z przodu a taka perła :):):)::):):))::) skąd takie lamy się biorą???
Opublikowano przy kursie: 6,94 zł , zmiana od tamtej pory: -67,15%