• rozbój w biały dzień Autor: ~s8 [164.127.238.*]
    wykorzystując totalną nieefektywność banana sobie próbują skupywać xusa po połowie wartości jestem prawie pewien że prezesy nie oddadzom swoich papirof w wezwaniu po 10 przypominając słowa prezessa sprzed kilku lat jak xus chodził w obecnej cenie ojej ojej jak nasze akcyje są niedowartościowane.
  • Re: rozbój w biały dzień Autor: ~marian_koniuszko [86.45.75.*]
    Dnia 2023-02-08 o godz. 10:01 ~s8 napisał(a):
    >sobie próbują skupywać xusa po połowie wartości

buahahahaha :D
  • Re: rozbój w biały dzień Autor: ~Piotrula [93.159.170.*]
    Panie Marianie, nadal czekamy na argumenty popierające tezy o tym że spółka nie jest obecnie niedowartościowana. Bo do tej pory ze twojej strony po za czysto trollowskimi wpisami nie idzie żadna merytoryka czy też analityka.
    Dnia 2023-02-09 o godz. 13:21 ~Piotrula napisał(a):
    > Panie Marianie, nadal czekamy na argumenty popierające tezy o tym że spółka nie jest obecnie niedowartościowana. Bo do tej pory ze twojej strony po za czysto trollowskimi wpisami nie idzie żadna merytoryka czy też analityka.

taaa jasne, twoja merytoryka i analityka pokazuje wycene 2-3 razy wyższą, a spółka tak już od 5 lat jest niedowartościowana i cena to ledwie połowa tego co powinno byc :D to może wytłumacz dlatego tak się dzieje?
    W mojej opinii spółka jest niedowartościowana bo a) GPW jako cała giełda jest mocno nieefektywna i tu mamy tego przykład, b) spółka jest jak sama się określa "rodzinną" co za tym idzie istnieje ryzyko że wartość rynkowa spółki nie jest w żadnym stopniu ważnym celem dla jej zarządu, a właściwie taki cel nie istnieje. Nie widzę innych przyczyn, czekam na twoje argumenty. Pozdro
    Dnia 2023-02-09 o godz. 18:05 ~Piotrula napisał(a):
    > W mojej opinii spółka jest niedowartościowana bo a) GPW jako cała giełda jest mocno nieefektywna i tu mamy tego przykład, b) spółka jest jak sama się określa "rodzinną" co za tym idzie istnieje ryzyko że wartość rynkowa spółki nie jest w żadnym stopniu ważnym celem dla jej zarządu, a właściwie taki cel nie istnieje. Nie widzę innych przyczyn, czekam na twoje argumenty. Pozdro

to zrób coś żeby urosła i nie była niedowartościowana od 5 lat :)
    Nie prosiłem cie o porade co mam zrobić tylko o argumenty stojące za twoimi tezami. Niestety twój mózg po przeczytaniu mojego wpisu nie był w stanie przetworzyć tych informacji i napisałeś to co napisałeś. CZEKAM NA ARGUMENTY. PRZECZYTAJ UWAŻNIE
  • Re: rozbój w biały dzień Autor: ~s8 [164.127.243.*]
    pytanie jest z czego marian rży ?
  • Re: rozbój w biały dzień Autor: ~Leon52 [62.122.114.*]
    nie rozumiecie Mariana?

buchaha bóhacha! - i wszystko jasne!
  • Re: rozbój w biały dzień Autor: ~s8 [10.102.52.*]
    nawet koń pod górkę tak nie kombinuje jak one tutaj.
  • Re: rozbój w biały dzień Autor: ~s8 [10.42.3.*]
    drogie siostry zabiorę wam te 60 żebyśta się trochę pozbyły tego przewartościowanego papiru.
  • Re: rozbój w biały dzień Autor: ~s8 [10.42.8.*]
    za dużo ześta mnie nie skarmiły drogie siostry powyżej 60 nie będę przepłacał za przewartościowany papir
  • Re: rozbój w biały dzień Autor: ~s8 [10.42.4.*]
    oj żeśta siostry szczodre przez dwa dni dobrze mnie dokarmiliśta tylko pytanie jest kiego grzyba żeśta dwa tygodnie wcześniej mi po 7 zabierały? teraz czekam piętro niżej czyli -10%
  • Re: rozbój w biały dzień Autor: ~alex [10.42.7.*]
    Wujek spokojnie na tym papierze jestem długodystansowcem zakres inwestycyjny nieograniczony a tak naprawdę gdzieś do roku 2050 ,,,, im niżej tym więcej dla mnie do wyzbierania ....zyski z kontraktów i daytradingu ładuje tutaj tak samo z dywidendy...przyjdzie taki dzień że sztuczna podaż wyschnie i będzie kupowanie akcji na wyścigi. Zapewniam Cię że krzywdy stałego akcjonariatu zostaną suto wynagrodzone cierpliwość popłaca a taki płotki jak ty no cóż nawet głupcy i ignoranci oni też mają swoją opowieść
  • Re: rozbój w biały dzień Autor: ~Leon52 [77.222.237.*]
    zbieram kasę na zakupy, może będzie pełne odbicie od dna?
  • Re: rozbój w biały dzień Autor: ~Was [141.135.65.*]
    Tez startuję za 1-2 tygodnie
    Kruk i CFSA - wyniki. Porównajcie i podumajcie. Tutaj nikt się nie spieszy ale może w końcu rynek wyceni to wyżej.
[x]
VINDEXUS 0,00% 14,05 2026-05-15 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.