wykorzystując totalną nieefektywność banana sobie próbują skupywać xusa po połowie wartości jestem prawie pewien że prezesy nie oddadzom swoich papirof w wezwaniu po 10 przypominając słowa prezessa sprzed kilku lat jak xus chodził w obecnej cenie ojej ojej jak nasze akcyje są niedowartościowane.
Panie Marianie, nadal czekamy na argumenty popierające tezy o tym że spółka nie jest obecnie niedowartościowana. Bo do tej pory ze twojej strony po za czysto trollowskimi wpisami nie idzie żadna merytoryka czy też analityka.
Dnia 2023-02-09 o godz. 13:21 ~Piotrula napisał(a): > Panie Marianie, nadal czekamy na argumenty popierające tezy o tym że spółka nie jest obecnie niedowartościowana. Bo do tej pory ze twojej strony po za czysto trollowskimi wpisami nie idzie żadna merytoryka czy też analityka.
taaa jasne, twoja merytoryka i analityka pokazuje wycene 2-3 razy wyższą, a spółka tak już od 5 lat jest niedowartościowana i cena to ledwie połowa tego co powinno byc :D to może wytłumacz dlatego tak się dzieje?
W mojej opinii spółka jest niedowartościowana bo a) GPW jako cała giełda jest mocno nieefektywna i tu mamy tego przykład, b) spółka jest jak sama się określa "rodzinną" co za tym idzie istnieje ryzyko że wartość rynkowa spółki nie jest w żadnym stopniu ważnym celem dla jej zarządu, a właściwie taki cel nie istnieje. Nie widzę innych przyczyn, czekam na twoje argumenty. Pozdro
Dnia 2023-02-09 o godz. 18:05 ~Piotrula napisał(a): > W mojej opinii spółka jest niedowartościowana bo a) GPW jako cała giełda jest mocno nieefektywna i tu mamy tego przykład, b) spółka jest jak sama się określa "rodzinną" co za tym idzie istnieje ryzyko że wartość rynkowa spółki nie jest w żadnym stopniu ważnym celem dla jej zarządu, a właściwie taki cel nie istnieje. Nie widzę innych przyczyn, czekam na twoje argumenty. Pozdro
to zrób coś żeby urosła i nie była niedowartościowana od 5 lat :)
Nie prosiłem cie o porade co mam zrobić tylko o argumenty stojące za twoimi tezami. Niestety twój mózg po przeczytaniu mojego wpisu nie był w stanie przetworzyć tych informacji i napisałeś to co napisałeś. CZEKAM NA ARGUMENTY. PRZECZYTAJ UWAŻNIE
oj żeśta siostry szczodre przez dwa dni dobrze mnie dokarmiliśta tylko pytanie jest kiego grzyba żeśta dwa tygodnie wcześniej mi po 7 zabierały? teraz czekam piętro niżej czyli -10%
Wujek spokojnie na tym papierze jestem długodystansowcem zakres inwestycyjny nieograniczony a tak naprawdę gdzieś do roku 2050 ,,,, im niżej tym więcej dla mnie do wyzbierania ....zyski z kontraktów i daytradingu ładuje tutaj tak samo z dywidendy...przyjdzie taki dzień że sztuczna podaż wyschnie i będzie kupowanie akcji na wyścigi. Zapewniam Cię że krzywdy stałego akcjonariatu zostaną suto wynagrodzone cierpliwość popłaca a taki płotki jak ty no cóż nawet głupcy i ignoranci oni też mają swoją opowieść