2. Czasem od jednej osoby, np. w wątku „Dla nowych: to nie jest AI” Golang odpisuje Markowi z tego samego IP IP 83.31.2.* , jakoby to 2 osoby prowadziły konwersację 3. Komentarze pisane jakby przez jedną osobę, na jedno kopyto, że spółka to wydmuszka, gniot, ich technologia to ściema, a kupujący to barany ubrane po jaja w akcje. 4. W całkowitym oderwaniu od faktów, wyników finansowych i działalności badawczo-naukowej 5. Co ciekawe spółka rośnie r/r, współpracuje od blisko 10ciu lat z największymi polskimi i międzynarodowymi korporacjami, podmiotami publicznymi, szkolnictwem wyższym, wygrywa konkursy, także na arenie międzynarodowej 6. Czekamy na raport zamykający 2022 – sami wyciągajmy wnioski.
Widziałem już podobne historie, takie systematyczne, świadome i zaplanowane działanie cenotwórcze podlega pod odpowiedni paragraf, Jeśli czyta to ktoś z firmy to proponuję zgłosić temat do prawnika, prokuratura szybko namierza takich delikwentów
Walcze z naganiaczami takimi jak wy, którzy sami kupili akcje i próbują podbić cene porównujac Emplocity do Open AI. To co napisałem w poprzednich postach to nie sa żadne informacje poufne tylko dostepne w internecie dane, ich produkt mozna przetestowac itd. to raz, a po drugie powiedz mi geniusziu jak zagrac na spadki na NC? To, ze zmieniam nicki to dlatego, ze za kazdym razem ta durna strona kaze wpisac nick, ale nigdy sobie nie odpowiedzialem tylko dopisywalem informacje do postów, ale to juz sami sobie wkręcacie i chcecie mnie demonizowac, bo zalezy wam, zeby nagonic jak najwiecej osob.
Nie ośmieszaj się chłopie, aż sam sprawdziłem. Wejdź w swój wątek "Dla nowych: to nie jest AI", 2 posty od końca. Sam sobie odpisujesz, z tego samego IP jako Marek do Golanga - rzeczywiście niezły kabaret :) Skoro nie masz akcji to po co w ogóle tu siedzisz? Nie masz nic do roboty w życiu? Przeraża tylko twoja zajadłość psychopaty i upór w szkalowaniu spółki, ale to już sprawa do prawnika, tak jak pisał kolega wcześniej
he he, masz ludzi za frajerów?- gra na spadek na ence to prostota nikt nic nie kontroluje. spółdzielnie "inwestorów" straszą leszczyne która wyrzuca akcje kupione po 30 PLN Markowi?Golangowi? po 8 PLN, za miesiąć dwa trzy golang powie że " no chyba jednak sie myliłem " . Nie raz tu takie akcje widziałem. Pewnie Golan po prostu zniknie, jak spóła bedzie po 50. Albo jak ejst perfidny to nawet przy trzystu bedzie mówił ze to bankrut- bo co takiemu zrobisz? XD
ja nawet konta na NC nie mam chloipie. Dobrze jak tak cie boli to co pisze, ze az temat zalozyles to chyba nie bede juz cie tak męczył. Szkoda tylko ludzi nieswiadomych. Żegnam.
Nie no, nie wkręcaj, bo serio odpowiadałeś samemu sobie z tych samych adresów ip. Wychodzisz na tym na oszalałego typa, ale juz każdy to tutaj wie, jak powstają o tym posty.
Na samym początku prowadziłeś narracje, że jest wiele oburzonych ludzi. Wisienką na torcie jednak było to, że odsyłałeś ludzi do goworka, gdzie niby miały być komentarze oburzonych pracowników, ale nicki tam odpowiadają nickom, które ty używasz tutaj. Prowadzisz pewną manipulacje, co jest w sumie karane (masz nawet notkę na dole o tym, jak wstawiasz tu post). Marzy mi się, żeby kiedyś szefostwo złapało dowody na jakieś konkretne twoje dane i wystosowało ci pozew.
no ciekawe, bo ty zaczynasz brzmieć jak komentarze na tym goworku, pamietam ze duzo tam bylo osądzania z trąbki, ze to jedna osba wszystko pisze. Szkoda, ze mamy taka patologie na rynku. Teraz kolejny post z innego nicku w tym samym stylu straszacy pozwami z dupy. Żebym ja przeinaczał fakty i mowil nieprawdziwe rzeczy i ujawnial jakies poufne dane to moze mialoby to sens, ale ja tylko mowie jakie mam przemyslenia na temat produktu spółki i innych publicznie dostepnych informacji. To, że według mnie ich produkt słabo dziala i nie jest to AI tylko skrypt to moja opinia na podstawie rozmowy z tym chatbotem, czego ty nawet nie zrobiłes (o ile nie jestes kim z zarzadu emplocity ze zmiennym IP na roznych urzadzeniach). Po to jest to forum, żeby pisac takie przemyslenia, a nie tylko naganiac leszaczy, ze zaraz tu bedzie rakieta.
zamiast wejsc ze mna w dyskusje i udowonic mi sie, ze sie myle co do tego chatbota to zalozyles nowy temat i straszysz mnie pozwem z różnych kont. Żebys do merytoryki byl taki chetny jak do nagniania innych na te akcje (i to jest karalne).
Chłopie, samo to, że napisałeś tu już grubo ponad 100 postów nt. spółki i jej technologii, jak to ładnie ująłeś - swoich "przemyśleń", nie posiadając żadnej akcji jest mocno chore, a do tego podchodzace pod paragraf. Po pierwsze w takiej skali są to systematyczne działania cenotwórcze, po drugie niezgodne z prawem- KNF/prokuratura zna takie przypadki nie od dziś. Myślisz, że hejt, szkalowanie, godzenie w dobre imię ludzi czy podmiotów uchodzi pławem pod płaszczykiem anonimowości, zdziwisz się.
Co to za drama XD nie wiem o co chodzi, ale mam beke zawsze jak ktos straszy pozwami kogoś za to, ze ma inne zdanie. Policje wezwij jeszcze może za to, ze ktoś na bankierze sie z toba nie zgadza XDDD ludzie ogarnijcie się.
Oo widzę, że kolega odpłynął, choć pewnie zara pojawi się w nowej szacie. Kolega golang na goworku smaruję spółę od kilku dobrych lat, a ostatnio zachęca ludzi żeby weszli na "bankier forum emplocity" bo ponoć tam są ważne informacje (ktore sam ze sobą produje :) ) chore
No nieźle się podziało :)), chłop chyba doszczętnie postradał zmysły. Widzę, że od rana dalej pisze z sobą w kolejnych wątkach :) ale po tym zdemaskowaniu łatwo już rozpoznac jego retorykę. W każdym razie nxt week raporcik q4, will c