• wywiad krychowiak Autor: ~gosc [109.206.223.*]
    https://www.portalspozywczy.pl/owoce-warzywa/wiadomosci/grzegorz-krychowiak-o-biogol-nazwisko-pomaga-na-poczatku-potem-musisz-sobie-wszystko-wywalczyc,219366.html
  • Re: wywiad krychowiak Autor: ~Obserwator [88.220.45.*]
    Kto mu dyktował te bzdury.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.80.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: wywiad krychowiak Autor: ~Patol [80.51.34.*]
    Wywiad bardzo ładny. Ale nie sposób oprzeć się wrażeniu - jakby przyszykowany po wywindowanie ceny - by Pan Prezes OFZ, a tym samym Przewodniczący RN Bio Planet mógł sypnąć swoim pakietem w rynek.

Mi się podoba rosnąć dwucyfrowo - jeżeli chodzi o przychody - a ile jeżeli chodzi o zyski? Może ktoś coś?

W roku 2015 Bio Planet przy 86 mln zł przychodów generował ponad 2 mln zł zysku. A w tym roku? Ponad 200 mln przychody (3 rok z rzędu przychody stojące w miejscu i co będzie 0,5 mln zysku? Czy strata?

No więc pytam się; po co ten wzrost przychodu? komu i czemu służy?
    Krychowisk mnie ma pojęcia. On tylko wystroic się umie bo i piłkę kopie średnio. Piszą mu te wywiady bo kurs słabo stoi, a nie może wiecznie prezes wywiadów udzielac. Śmiech na sali ten wywiad.
    Ta spółka jest bez innowacji. Konsolidacja a raczej odkupienie marki co nic nie wnosi, i dublujące się kontrahenci że smaku natury to nie jest plan na rozwój. To staroświecki model rodem z lat 80 czy 90 ale na takim się zna ten zarzad. Nic to rozwojowego nie zobaczymy na dużą skalę. Zmarnowany potencjał.
  • Re: wywiad krychowiak Autor: ~Obesrawator [89.64.44.*]
    Hejt w środku nocy na forum spółki, która cię nie interesuje, jest "nieinnowacyjna" itd. Jesteś żenującym trollem, który obrał staroświecki model hejtu z lat 80, czy 90.
  • Re: wywiad krychowiak Autor: ~mpost [80.51.34.*]
    Spółka nie jest taka zła. W tak trudnym otoczeniu zwiększa sprzedaż jedyną z możliwych form - przejęcia. I to przejmuje za pieniądze tych co ich kupuje. Oni by i tak padli - a tak przejmuje towary, klientów - zyskuje ich marże - stałe koszty już ponosi.
    Te 2 przejęcia uratowały BIP przed upadłością tak na moje oko.
    Pracowity Zarząd. Oczywiście to żółw i się tu nie ma co cudów spodziewać jeżeli chodzi o wzrosty.
    Do tego spółka musiałyby się fundusze zagraniczne zainteresować.
    A przy tej kapitalizacji ciężko.
    Haha, ktoś tu ma problem z oceną sytuacji. A modeli hejtu nie było w latach 80 czy 90 a modele zarządzania owszem. Nie jestem trolem, choć pewnie by Ci było to na rękę gościu pracujacy w bio planet.
  • Re: wywiad krychowiak Autor: ~obserwator [10.42.3.*]
    na swiecie istnieja strefy czasowe w woli przypomnienia, a nocy na pewno nie zarywałbym dla tak nieinnowacyjnego interesu. to tylko spolka - posrednik, nic szczególnego za zaoba nie niesie, NIC
  • Re: wywiad krychowiak Autor: ~Nono [31.0.79.*]
    Hahahaha a jednak tu warujesz - teraz która godzina jest u ciebie? NIC to nie wnosi twój lament, bez względu czy piszesz z alaski, austrii czy andrychowa
  • Re: wywiad krychowiak Autor: ~Obserwator [188.146.122.*]
    Tak patrze jak ofz dozyna bio planet, a frajerzy co w to uwierzyli licza na odbicie które nie nastąpi. Co jeszcze napiszą m.post i inni żeby odbić kurs powyżej 28 zł I zamknąć ten papier. Ale tu nie będzie łatwo. Zobacz co na świecie się liczy. Opuść to wiejskie biuro na poddaszu i przejrzyj na oczy bo fakty nie kłamią. Z tej spółki nic nie wycisniesz.
  • Re: wywiad krychowiak Autor: ~mpost [10.42.8.*]
    Ja tu widzę 5 nie 28.
  • Re: wywiad krychowiak Autor: ~Heh [31.0.91.*]
    A ja widzę 10.80. mpost do okulisty marsz!
  • Re: wywiad krychowiak Autor: ~Patol [10.42.4.*]
    Będzie niżej - tylko 11% wzrost przychodów - nie zrekompensuje to inflacji i kosztów 2 przejęć.
  • Re: wywiad krychowiak Autor: ~Obserwator [188.146.126.*]
    To do przewidzenia było. Nie panują nad marzą
  • Re:soafzie gdzie jestescie czemu nie ujadacie RED i inni chwasty Autor: ~Bolek [31.0.41.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BIOPLANET 4,61% 31,80 2026-04-15 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.