• KRYZYS ? Autor: arturixx [83.18.28.*]
    wszystko na to wskazuje że to nie koniec spadków, dziś kable + 5,8 % ale to odreagowanie po kilku sesyjnych spadkach, FED ratuje, ale na jak długo ? to tylko odwleczona egzekucja dla gospodarki USA, będzie tąpnięcie jakiego na GPW nie było i poleci wszystko..nawet takie spółki jak Kable - co już cena jest naprawdę atrakcyjna, ale KGHM i Lotos mają cenę na 0,5 wk księgowej i zapowiada się że to jeszcze nie koniec promocji. Nie chce radzić źle, sam sprzedałem 50% Kabli bo na 2 babka wróży, a niektórzy ostrzegają że będzie mega zwała na GPW. Wskaźniki złowrogie dla indexów. Jestem ostatni który by cos złego powiedział na kable ale jak cały rynek poleci na ryj to i kabli to nie minie....
  • Re: KRYZYS ? Autor: ~zdumiony [12.20.108.*]
    Chopie aleś,Ty durny przez całe miesiące naganiałeś na różnych forach na zakup Kabli,a dostali Cię w samiutkim dnie,oddałeś -aż mi Ciebie zal.
  • Re: KRYZYS ? Autor: arturixx [77.252.80.*]
    samiutkim dnie? do dna jeszcze daleko, sa spółki 0,3 wk i przynoszące zyski i spadaja...
    boję się że idzie KRYZYS bo FED odroczył egzekucje tylko...

kupiłes teraz ? tak kazdy kto kupuje to myśli że kupił w dołku a sprzeda na górce.. :-)
  • Re: KRYZYS ? Autor: arturixx [83.18.28.*]
    wykrakałem...
[x]
KABLE 0,04% 28,53 2010-08-25 15:12:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.