Wymiana prezesa miała być niespodziewana, trolle mieli naganiać że trup i kasa wziu z pisuaru, mieli zaniżać kurs i wszyscy inwestorzy z poza układu mieli się w panice pozbywać akcji. Taki był ich ogólny plan... Wiemy o wymianie prezesa i że to będzie solidna zmiana dla spółki oraz że będzie oznaczać zakończenie tego przymulonego okresu tworzenia, to jest im nie na ręką bo niszczy cały ich słaby plan.
Dnia 2023-02-07 o godz. 17:39 ~gość napisał(a): > Wymiana prezesa miała być niespodziewana, trolle mieli naganiać że trup i kasa wziu z pisuaru, mieli zaniżać kurs i wszyscy inwestorzy z poza układu mieli się w panice pozbywać akcji. Taki był ich ogólny plan... > Wiemy o wymianie prezesa i że to będzie solidna zmiana dla spółki oraz że będzie oznaczać zakończenie tego przymulonego okresu tworzenia, to jest im nie na ręką bo niszczy cały ich słaby plan.
pewnie niebawem, wszystko pod to przygotowane -prezes Wieliczko sprzedawał pakiety które posiadał jako insider -wszystkie tematy prospektów emisyjnych i ich wykonania przez Wieliczko zostały pozamykane -Siwiński posiada serię F która musi zostać umorzona by spółka dostała pozytywną opinię z GPW do przejścia na główny rynek -Implementacja technologii do spółki została zakończona
Wymiana prezesa to krok milowy w rozwoju spółki, czekamy cierpliwie
Z palca z d … ha ha
To bzdury powtarzane przez tego samego golca co opowiada o Orlenie i poczcie
Jak ktoś w to wierzy to naprawdę musi być nieźle przekręcony
o orlenie to nie sciema, Dazumi robi dla orlenu systemu dla ecommerce a wszystko to wpakowano do Stoppoint czyli do Planetb2b prawdopodobieństwo że orlen jest ukrytym udziałowcem na serii Gjest bardzo prawdopodobne
Ja się prezes zmieni to mi kaktus wyrośnie na dupie ha ha… i co z tego ze się zmieni
Wydaje Ci się ze od razu up w górę
I żadnego umorzenia serii F nie ma. Może sam sobie umorzysz swoje akcje za darmoszkę …
Dnia 2023-02-08 o godz. 15:18 ~Jhh napisał(a): > Ja się prezes zmieni to mi kaktus wyrośnie na dupie ha ha… i co z tego ze się zmieni > > Wydaje Ci się ze od razu up w górę > > I żadnego umorzenia serii F nie ma. Może sam sobie umorzysz swoje akcje za darmoszkę …
prezesa zmienią i to bedzie krok milowy dla spółki seria F nie może zostać dopuszczona do obrotu, zgodnie z prospektem emisyjnym... po co komu akcje których nie można sprzedać na rynku? na dodatek nie można tej serii rozdzielić i sprzedać na kawałki Seria F powstała tylko by przykryć udziałowców na serii G podczas tworzenia się spółki, po etapie tworzenia spółki seria F zostanie umorzona. Wbij to sobie do głowy żebyś już nigdy nie bredził w postach
Wg mnie czekają na odpowiedni moment, wykup firmy z Ameryki też się do tego nada bo niebawem w Ameryce mocno tąpnie na rynkach. Przypuszczam że prezesa zmienią podczas tego załamania.
No w sumie może faktycznie na to czekają...informacje a zachodu nie za dobre...chcą blokować krypto i to się mocno odbije na gospodarce. Oni na bank o tym wiedzą i pewnie na ten czas przygotowali wymianę prezesa że niby kapa na całej linii
Jaki nowy prezes … i po co Ci niwy prezes co to zmieni w postrzeganiu czegokolwiek
Tu się robi kolka 2 razy do roku a nie farmazony o Orlenie. Ludzie nie ma żadnego Orlenu ani poczty to są urojone w głowie jednego człowieka bzdury!!!!!!!!
Zapamiętajcie
Wiemy o tym Slay, po to prezes wykupił udziały w amerykańskiej firmie by powiązać złą sytuację na kursie a potem zapodać rezygnację..
Nie z nami te numery, przygotujcie sporo akcji bo kapitał czeka na odpowiedni moment, jeszcze raz tyle stracicie papieru i radzę się z tym szybko pogodzić. POZDRO