• w ok. 4 lata kurs ponad + 1200 % Autor: ~atkkk [188.146.200.*]
    j.w.
  • Re: w ok. 4 lata kurs ponad + 1200 % Autor: ~Znawca_prawdy [31.61.188.*]
    I to nie jest do powtórzenia. No może 110 liźnie. Ale w końcu zacznie spadać
  • Re: w ok. 4 lata i zysk ponad + 3000 % Autor: ~YorX [31.0.88.*]
    I tutaj się z tobą zgodzie. Nie podejrzewam żeby kurs za 4 lata był kolejne +1200% co nie zmienia faktu że do szczytu jeszcze mamy daleko.
  • Re: w ok. 4 lata i zysk ponad + 3000 % Autor: ~Long_Term_Guy [194.29.180.*]
    Jeśli zysk netto roczny będzie powyżej 1 mld zł to i cena 1200 zł za akcje jest możliwa. Nie ma znaczenia ile wzrosło jeśli wzrost jest fundamentalny i oparty o zyski, kapitał firmy i potencjał na przyszłość.

W maju stawiam na 400 zł za akcję jeśli potwierdzi się wynik roczny 400 mln zł i I kw potwierdzi trend wzrostowy wyników. A to wszystko bez aktywów Lotosu.
  • Re: w ok. 4 lata i zysk ponad + 3000 % Autor: ~Znawca_prawdy [31.61.188.*]
    Poza tym firma nie ma jak się rozwijać bo na czym ma zarabiać. Ja w ogóle spodziewam się kłopotów może nawet spektakularne bankructwo.
  • Re: w ok. 4 lata i zysk ponad + 3000 % Autor: ~Long_Term_Guy [194.29.180.*]
    Masz rację, przekonałeś mnie swoimi argumentami. Sprzedaje PKC.
  • Re: w ok. 4 lata i zysk ponad + 3000 % Autor: ~Arek [31.1.112.*]
    Widzę, że jesteś nieugięty i totalnie teflonowy na komunikaty, szybkie nabycie zyskownych aktywów Lotos, wzrostu mocy produkcji paneli PV, wysoką dywidendę min. 12 zł za akcję, zakup Olavon + wagony, bardzo dobre perspektywy wyników (rynek ON) i zachowania kursu akcji na GPW - generalnie słaba firma, bankrut, żart :-) jedno pytanie - czemu nie sprzedasz, jeśli masz akcje, i zmienisz forum, może tam Twoje prognozy się zmaterializują, bo tu widać, że nie ma na to szans :-)
  • Re: w ok. 4 lata kurs ponad + 1200 % Autor: ~aptekarz [79.184.237.*]
    Co dzień piszesz, że spadnie, że będzie 8 zł. Kolego - normalny jesteś czy myślisz, że w ten sposób ktoś zacznie sprzedawać swoje akcje? Zacznę zgłaszać wszystkie twoje wypociny administracji, dosyć tego trolowania.
  • Re: w ok. 4 lata kurs ponad + 1200 % Autor: ~Jan [31.1.112.*]
    Niech dalej tak pisze, bo do tej pory kurs zachowuje się przeciwnie do jego "merytorycznych" prognoz :-) obroty duże i kierunek sugerują, że niebawem możliwe 150 zł / akcję
  • Re: w ok. 4 lata kurs ponad + 1200 % Autor: ~aptekarz [79.184.237.*]
    Napisałeś to by się podniecić czy by nas podniecić? Inwestor-Marzyciel
  • Re: w ok. 4 lata kurs ponad + 1200 % Autor: ~jan [94.101.18.*]
    Ten "gostek" specjalnie prowokuje a wy się nakręcacie. Nie szkoda wam czasu?
  • Re: w ok. 4 lata kurs ponad + 1200 % Autor: ~BabciaKlozetowa [79.184.237.*]
    Gra powinna być fair. Tacy jak on mają do dyspozycji nieosiągalny dla nas kapitał. Z kursem mogą robić co chcą. To powinno im wystarczyć. Już sobie by darowali manipulacje na naszą świadomość/podświadomość, pisanie o kursach bliskich podłogi lub też kursach docelowych. Te informacje niestety też gdzieś do nas docierają i maga mieć wpływ na nasze decyzje, ustalane poziomy docelowe, strategie ochrony kapitału, ilość zaangażowanego kapitału. Ludzie w naszym kraju już wystarczająco zostali wydojeni z każdej strony, więc jeżeli koleś ma trochę honoru i moralności to powinien sobie odpuścić rozbijanie psychiczne najsłabszych. Dlatego chociaż wiem, że to bez sensu - odganiam go jak mogę, bo jestem niemal pewien że robi wszystko świadomie i z premedytacją.
[x]
UNIMOT -2,10% 167,80 2026-05-15 15:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.