• CEZ - kumacie co sie dzieje? Autor: ~xx [83.9.61.*]
    Zlecilem sprzedaz 20 szt po 144,30. Zrealizowało 1 szt i pojawily sie zlecenia po 160 po obu stronach bez transakcji
  • Re: CEZ - kumacie co sie dzieje? Autor: ~Hanibal [83.28.97.*]
    moze lepiej ze nie sprzedales, mozliwe ze sie odbije, mocne branie dzisiaj.
  • Re: CEZ - kumacie co sie dzieje? Autor: ~xx [83.9.61.*]
    Anulowalem zlecenie, ale mam dosc tej spolki, bralem powyzej 160 i mam tego wiecej. Nie wiem czy czekac na odwrocenie trendu,czy redukowac i zarobic na czyms innym
  • Re: CEZ - kumacie co sie dzieje? Autor: ~Hanibal [83.28.121.*]
    Spółka mocno zdołowana ostatnią przeceną, jeżeli masz lepszą na oku to sprzedaj i zainwestuj w lepszą, ale Cez spadł bardzo mocno a wiec i odreagoanie powinno byc mocniejsze, wiec chyba warto poczekać wiem ze przy takich emocjach jakie sa na gieldach trudno posilkowac sie jakimiś rozsądnyi argumentami, ale fundamentalnie spólka jest w porządku, no i bądźmy szczerzy energetyka to cos co z pewnościa będzie przynosić zyski do końca świata i jeden dzien dłużej.
  • Re: CEZ - kumacie co sie dzieje? Autor: ~wivi [213.158.196.*]
    Przeanalizuj kurs spółki z zeszłego roku okres wrzesień - grudzień. Nastroje w tym czasie tez były kiepskie. Potem okres kwiecień - lipiec i nastroje na giełdzie.
    Ta spółka lubi ogólne przygnębienie na parkietach, ale nie panikę. Myślę, że teraz mamy okres wyczekiwania przez kilka miesięcy, "trupów" w statanch już więcej chyba nie będzie. Ja wchodziłem w okolicach 160 i narazie czekam do grudnia.
    Pozdrawiam
  • Re: CEZ - kumacie co sie dzieje? Autor: ~lulu [79.185.71.*]
    do 150 dzis doleci
  • Re: CEZ - kumacie co sie dzieje? Autor: ~jam [83.22.116.*]
    ta społka miała isc do gory dobry tydzien temu i odzyskac to co strasciła przez 2 tygodnie wczesniej - zahamowały ja spadki w ameryce i pesymistyczne podejscie inwestorów (czyli tzw sztuczne zahamowanie wzrostów) skotkiem jest dzisiejsze 7% na zielono i sadze ze to nie koniec zielonych cyferek w najblizszych dniach
[x]
CEZ 2,28% 215,00 2026-05-07 13:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.