Szeryfie. Na ta chwilę to spełnia się dokładnie to o czym piszę. Jazda na 10 zł. Zaufaj, że jak teraz sprzedam swoje akcje to będzie 9 zł albo niżej. :) Natomiast to, że tutaj jestem nie oznacza, że nie wierzę w spółkę jestem tylko realistą a nie marzycielem. Jest negatywny sentyment do spółki po takim pięknym spadku i na ta chwilę nic nie wskazuje na zmianę. :)
Wolfik - jak jest każdy widzi i nie trzeba być marzycielem ,by ocenić sytuację Nie mniej jednak tak w/g Ciebie piękny spadek i obrót jaki był wczoraj ,przy odrobinie szczęścia można było wykorzystać do zredukowania strat , a nawet przyzwoitego zysku jak na 1 dzień. Póki co jestem przekonany ,że do tego smrodu i Ty się przykładasz...............
To ja jeszcze dopakuję na maxa po 9 x.... jak przewidujesz , choć uważam ,że lada chwila możliwy przewiew smrodu po grubasie ,a wtedy moim zdaniem zieleń nawet dwucyfrowo może tu wyglądać Póki co bynajmniej ja nie doszukałem się żadnego poważnego powodu do aż tak nadmiernej przeceny ,chyba ,że ktoś mnie uświadomi ...........(poza wykresem)
Powód jest jeden to gpw i spółka o małym wolumenie więc wykresy i fundemty tutaj nie decyduja. Inwestorzy podejmują decyzję i tyle. Panuje strach więc leci.
To co piszesz mnie akurat nie przekonuje W ciągu roku Geo.. urosło o ok. 150 % a międzyczasie strach i niepewność były o wiele większe niż dzisiaj Poza tym urosło bardzo dużo spółek i nie wiele spada az tak gwałtownie i na takich obrotach , bez wyraznych powodów , więc...... ?