Zacząłem handel z Bull & Bear, poszło już ode mnie do nich jakieś 5 tyś dolarów. Mają fantastyczną stronę. W tydzień Pani Marzena, moja analityk pomogła mi pomnożyć dwukrotnie zainwestowane środki. Jednak natrafiłem na kilka kiepskich komentarzy o brokerze. Nie wiem co myśleć. Na swojej stronie piszą: " Uzyskaj natychmiastowy dostęp do najlepszej platformy transakcyjnej CFD. Handluj z unikalną, zaawansowaną platformą bnbtgroup. Użyj komputera, smartfona lub dowolnego urządzenia podłączonego do Internetu. Handluj w dogodnym dla Ciebie czasie, korzystając ze swoich strategii i umiejętności." Wszystko wygląda legitnie. Czy ktoś z nimi handlował, czy ktoś coś u nich zarobił i czy można normalnie kasę od nich wypłacić?
jestem w tracie próby wypłacenia pieniędzy, opłaciłam podatek od uzyskanego zysku na giełdzie na swoim koncie handlowym, w poniedziałek ma być niby zrealizowany przelew zgłoszonej wypłaty, dam znać czy środki trafiły na moje konto na revolucie....
UWAGA. Platforma inwestycyjna - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!