A to raptem 40% obniżka, jest jeszcze spore pole manewru do dalszych rabatów. Cały czas Succubus gwarantuje solidny zysk a w marcu ukaże się wersja konsolowa oraz dwie produkcję VR z marketingiem krzyżowym. Niech ynwestory w krótkich spodenkach sprzedają ciesząc się żałosnym zyskiem.
Zobaczymy, mam nadzieje ze tak będzie. W grudniu sprzedałem po 5,20 bo miałem juz 60%. Tersz odkupuje w okolicach 5zl. Myśle, ze jeszcze może zlecieć w okolice 4,6. Jeśli tak to będę jeszcze uśredniać
A kto niby miałby Tobie oddawać po tej 4,60 przy tym harmonogramie wydawniczym i obecnej sprzedaży Succubusa, szczególnie, że w marcu ruszą konsole. Się zdziwisz jak ogłoszą dokładną datę.
Poza Succubusem w pierwszym tysiącu bestsellerów jest też najnowszy dodatek do gry.
Z innych ciekawych rzeczy - wedlug steam db w Agony (unrated i standard) gra obecnie więcej osób niż w Succubusa.
Cały czas bardzo fajna sprzedaż i niezłe picki. Obawiałem się ze styczeń i luty ze względu na przesunięcie premiery na konsole będzie słaby, ale wyglada na to ze przynajmniej w tych dwóch miesiącach koszty stałe będą pokryte przez obecny przychód.
Jak myślicie w przyszłym tygodniu podadzą datę premiery na konsole i pozostałych gier?