Nie dajcie sobie odebrać akcji. Jestem tu od 2020 r. Zysk ponad 100 % na akcjach. Nie sprzedaję ani jednej akcji, kupuję nadal w miarę posiadanych środków. Spółka rozwija się dużo, dużo szybciej niż zakładałem. W 2020 roku nikt nie zakładał, że już w 2022 r. zarobią 760 mln, że będą pobijać rekordy pozyskiwania nowych klientów z kwartału na kwartał, że będzie ZEA i w 2022 ZEA będzie już rentowne i Prezes w lutym 2023 powie, że oddział w ZEA przebije niebawem oddział w Polsce pod względem dochodów, że za 2022 rok wypłacą ok. 4 zł dywidendy netto, a jeszcze w 2019 r. kurs akcji był po 4 zł, że Xtb za parę kwartałów będzie w top 4 biur maklerskich w Polsce, że w 2023 ogłoszą projekty, które zwiększą dochody przy niższej zmienności, że Prezes zapytany w 2022 r. o to czy uzyskają miliard dochodu odpowie, że nie ma co do tego żadnych wątpliwości, przy czym to tylko kwestia czasu. To wszystko mamy na teraz, ale Spółka nie zatrzymała się w rozwoju, Xtb dopiero się rozpędza. Nie sprzedawać ani jednej akcji Xtb. Nie słuchajcie trolli. XTB będzie niebawem w TOP 3 światowych brokerów, czy wówczas kurs będzie w okolicach 30 zł. Odpowiedź brzmi nie. Kurs będzie dużo, dużo wyżej.
Ja juz przestalam sie kopac z koniem,jak ktos nie wierzy w globalny rozwoj XTB i w rosnace przychody a co za tym idzie zysk powyzej 1mld to jego sprawa,niech sprzedaje,kupi ten kto wierzy i za jakis czas kurs pojdzie w gore,moze lepiej miec w akcjonariacie swiadomych posiadaczy niz ludzi podatnych na trolowanie i wypisywanie bzdur.Pozdrawim cierpliwych ,Ja nie sprzedalam ani jednej akcji wrecz przeciwnie dokupilam na korekcie i gdyby nie fakt ,ze XTB stanowi bardzo znaczny % mojego portfela inwestycyjnego to bym jeszcze dokupila.Za 2,3 lata wiem,ze bedziemy bardzo zadowoleni z faktu posiadania akcji tego brokera.
Nie wiem, czy tyś prawdziwy zdzisiek, czy falsyfikat, ale dam ci minusa. NIe podobny ten wpis do ciebie już, a jeśli to ty, to trujesz komunałami. Nikt nie sprzeda i w zasadzie ciekawi mnie, kto to sprzedaje.
Mądrego warto poczytać. Zdzisław zawsze wierzył w XTB i jest na tym forum chyba od 2020 r. Kojarzę go z wpisów o trzymaniu kursu przez mitycznego grubego, haha. Ale on zawsze wpisywał jak mantrę żeby nie sprzedawać akcji XTb tylko wierzyć w rozwój spółki. W sumie z perspektywy czasu to wychodzi, że miał rację.
Dnia 2023-02-07 o godz. 09:10 ~Tomaszek napisał(a): > Warto posłuchać prezesa XTB: https://www.youtube.com/watch?v=qJzWy_R1Iws > > Z wczoraj. I sammemu wyciągać wnioski zamiast słuchać trolli.
Jak się wie co się ma to promocje cieszą nie martwią ja np dokupuje wtedy. Jak idę do sklepu i jest promocja to się cieszę nie martwię czemu tu miałoby być inaczej
Dnia 2023-02-07 o godz. 09:53 ~psychiatra napisał(a): > Dnia 2023-02-07 o godz. 08:18 ~Bb napisał(a): > > Jest i Zdzisław nagon z wyobraźnią cudaka. Potem Cię dojadą za nagon miesiącami > > Masz jeszcze ekoexport i readgene? Może tam coś napisz mąrego.
Daj link do wpisów Zdzisława na spółkach, które piszesz, bo z tego co przejrzałam, to nic nie znalazłam. Zdzisław jedynie o Echo pisał.