• Witam Autor: ~Zdzisław [185.245.193.*]
    Nie dajcie sobie odebrać akcji. Jestem tu od 2020 r. Zysk ponad 100 % na akcjach. Nie sprzedaję ani jednej akcji, kupuję nadal w miarę posiadanych środków. Spółka rozwija się dużo, dużo szybciej niż zakładałem. W 2020 roku nikt nie zakładał, że już w 2022 r. zarobią 760 mln, że będą pobijać rekordy pozyskiwania nowych klientów z kwartału na kwartał, że będzie ZEA i w 2022 ZEA będzie już rentowne i Prezes w lutym 2023 powie, że oddział w ZEA przebije niebawem oddział w Polsce pod względem dochodów, że za 2022 rok wypłacą ok. 4 zł dywidendy netto, a jeszcze w 2019 r. kurs akcji był po 4 zł, że Xtb za parę kwartałów będzie w top 4 biur maklerskich w Polsce, że w 2023 ogłoszą projekty, które zwiększą dochody przy niższej zmienności, że Prezes zapytany w 2022 r. o to czy uzyskają miliard dochodu odpowie, że nie ma co do tego żadnych wątpliwości, przy czym to tylko kwestia czasu. To wszystko mamy na teraz, ale Spółka nie zatrzymała się w rozwoju, Xtb dopiero się rozpędza. Nie sprzedawać ani jednej akcji Xtb. Nie słuchajcie trolli. XTB będzie niebawem w TOP 3 światowych brokerów, czy wówczas kurs będzie w okolicach 30 zł. Odpowiedź brzmi nie. Kurs będzie dużo, dużo wyżej.
  • Re: Witam Autor: ~puma [188.147.0.*]
    Ja juz przestalam sie kopac z koniem,jak ktos nie wierzy w globalny rozwoj XTB i w rosnace przychody a co za tym idzie zysk powyzej 1mld to jego sprawa,niech sprzedaje,kupi ten kto wierzy i za jakis czas kurs pojdzie w gore,moze lepiej miec w akcjonariacie swiadomych posiadaczy niz ludzi podatnych na trolowanie i wypisywanie bzdur.Pozdrawim cierpliwych ,Ja nie sprzedalam ani jednej akcji wrecz przeciwnie dokupilam na korekcie i gdyby nie fakt ,ze XTB stanowi bardzo znaczny % mojego portfela inwestycyjnego to bym jeszcze dokupila.Za 2,3 lata wiem,ze bedziemy bardzo zadowoleni z faktu posiadania akcji tego brokera.
  • Re: Witam Autor: ~xxx [176.221.120.*]
    Nie wiem, czy tyś prawdziwy zdzisiek, czy falsyfikat, ale dam ci minusa.
    NIe podobny ten wpis do ciebie już, a jeśli to ty, to trujesz komunałami.
    Nikt nie sprzeda i w zasadzie ciekawi mnie, kto to sprzedaje.
  • Re: Witam Autor: ~Krokiet [5.173.139.*]
    Potwierdzam oryginalność Zdzisława oraz przyłączam się do jego słów
  • Re: Witam Autor: ~Tomasz [159.205.0.*]
    Mądrego warto poczytać. Zdzisław zawsze wierzył w XTB i jest na tym forum chyba od 2020 r. Kojarzę go z wpisów o trzymaniu kursu przez mitycznego grubego, haha. Ale on zawsze wpisywał jak mantrę żeby nie sprzedawać akcji XTb tylko wierzyć w rozwój spółki. W sumie z perspektywy czasu to wychodzi, że miał rację.
  • Re: Witam Autor: ~Bb [37.248.250.*]
    Sprzedają mądrzy kumasz a leszcze i nie świadomi zostają .
  • Re: Witam Autor: ~Bb [37.248.250.*]
    Jest i Zdzisław nagon z wyobraźnią cudaka. Potem Cię dojadą za nagon miesiącami
  • Re: Witam Autor: ~Tomaszek [45.95.243.*]
    Walcz bbardotka, tylko mocniej. I tak cię strząśniemy jak kurz hahaha dziękujemy, że podbijasz wartościowe posty hahaha
  • Re: Witam Autor: ~Tomaszek [45.95.243.*]
    Warto posłuchać prezesa XTB: https://www.youtube.com/watch?v=qJzWy_R1Iws

Z wczoraj. I sammemu wyciągać wnioski zamiast słuchać trolli.
  • Re: Witam Autor: ~grx [77.65.160.*]
    Dnia 2023-02-07 o godz. 09:10 ~Tomaszek napisał(a):
    > Warto posłuchać prezesa XTB: https://www.youtube.com/watch?v=qJzWy_R1Iws
    >
    > Z wczoraj. I sammemu wyciągać wnioski zamiast słuchać trolli.

Tak jest
  • Re: Witam Autor: ~Jump [82.113.99.*]
    Jak się wie co się ma to promocje cieszą nie martwią ja np dokupuje wtedy. Jak idę do sklepu i jest promocja to się cieszę nie martwię czemu tu miałoby być inaczej
  • Re: Witam Autor: ketchup1 [188.147.13.*]
    A kiedy prezes mówił że ZEA przebije Polski rynek wkrótce ?
  • Re: Witam Autor: ~łoo_panieee [37.47.150.*]
    Wczoraj w wywiadzie dla Parkietu - video na yt
  • Re: Witam Autor: ~psychiatra [5.173.175.*]
    Dnia 2023-02-07 o godz. 08:18 ~Bb napisał(a):
    > Jest i Zdzisław nagon z wyobraźnią cudaka. Potem Cię dojadą za nagon miesiącami

Masz jeszcze ekoexport i readgene? Może tam coś napisz mąrego.
  • Re: Witam Autor: ~Marina [31.135.199.*]
    Dnia 2023-02-07 o godz. 09:53 ~psychiatra napisał(a):
    > Dnia 2023-02-07 o godz. 08:18 ~Bb napisał(a):
    > > Jest i Zdzisław nagon z wyobraźnią cudaka. Potem Cię dojadą za nagon miesiącami
    >
    > Masz jeszcze ekoexport i readgene? Może tam coś napisz mąrego.

Daj link do wpisów Zdzisława na spółkach, które piszesz, bo z tego co przejrzałam, to nic nie znalazłam. Zdzisław jedynie o Echo pisał.

Czekam na linki...

• Re: Witam Autor: ~łoo_panieee [37.47.150.*]
    1q23: 300M zysku i 100k nowych kont - realne? Tak. I co wtedy? Jaki będzie kurs?
[x]
XTB 1,61% 103,64 2026-05-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.