• Kwiki max 50 dni .... Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Oj... Godzina 0, tik, tak ...
  • Re: Kwiki max 50 dni .... Autor: ~huhuhehe [88.156.131.*]
    Rozumiem, że mówisz o oficjalnej prezentacji Ultimate Hunting?
    Fajnie by było, weź tylko poprawkę na to że prezesi spółek, szczególnie gamingowych jak mówią że do końca jakiegoś okresu chcą coś zaprezentować, wydać, pokazać itp itd, to słowem klucz jest 'chcemy...' / 'zamierzamy...' / 'planujemy...'.
    Po tym czasie praktycznie zawsze pojawia się z ich ust inne ważne zdanie: '...ale nie wyszło'.
    Jestem na giełdzie od wielu lat a gaming znam od podszewki, a fundamentalna zasada, którą się zawsze kieruję brzmi: 'nigdy nie ufaj prezesom spółek, szczególnie giełdowych'.
  • Re: Kwiki max 50 dni .... Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Tak, chodziło mi o Huntinga. Jakbym nie miał przesłanek to bym nie pisał.
    Ale was czyszczą kwiki. Niedługo sensowne ilości będziecie po 30 zeta targać...
  • Re: Kwiki max 50 dni .... Autor: ~PR [89.72.26.*]
    Rafaelitos - co trailera UH to trwa już tyle czasu, że chyba o przekładaniu deklarowanego terminu nie ma mowy (co innego po cichu obiecywany debiut EA gry na 2/3Q 2023).

Z tym "czyszczeniem kwików" to też bym nie przesadzał ;-) Od dłuższego czasu obroty są praktycznie zerowe, ale cieszy że nawet w takie sesje jak dziś tu kurs się trzyma i chyba już nie wrócimy w rejony14,XX. Mam nadzieję, że wrzucenie pierwszych zajawek z UH będzie jakimś gejmczendżerem na kursie ULG, ale chyba nie warto się aż tak bardzo podpalać. Być może na większy ruch i wzrosty przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać, ale myślę, że ten rok zakończymy na pewno w lepszych humorach niż 2022... Pozdrawiam i wytrwałości życzę wszyskim inwestorom ULG. Tu trzeba być jak myśliwy, a cieprliwość zostanie w końcu sowicie nagrodzona ;-)
    Jasne, też tak myślę. Trzeba jednak trochę pograć na nosie tym gościom od 5 ziko i innym naganiaczom. Ja osobiście czekam na kolejną dywidendę i wiem, że będzie bardzo dobrze w przyszłości. Cieszą mnie podejmowane nowe tematy i stabilne wydawanie wielu coraz mocniejszych tytułów. Dobrze też że z tym Thiefem ruszyli. Na Huntingu sam jestem i cały czas obserwuję społeczność. Obserwuję też konkurencję, COTW, Way of the Hunter, inne i puszczam do siebie oczko ...
[x]
ULTGAMES -0,75% 13,30 2026-04-15 14:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.