Historia się rymuje. Zobaczymy co to teraz będzie. A dziś wywiadzie prezes zapowiedział, że w końcu będzie pierwszy produkt w tym kwartale. Drugi w wersji testowej w Q2.
Do tego powiedział, że odłożyli RPA żeby wprowadzić jak najszybciej nowe produkty zanim ktoś inny na nie wpadnie i ich uprzedzi czyli z tego wnioskuje ze będzie to jakaś totalna nowość na rynku, coś czego jeszcze nikt inny nie oferuje
Dnia 2023-02-06 o godz. 15:48 ~G64 napisał(a): > Do tego powiedział, że odłożyli RPA żeby wprowadzić jak najszybciej nowe produkty zanim ktoś inny na nie wpadnie i ich uprzedzi czyli z tego wnioskuje ze będzie to jakaś totalna nowość na rynku, coś czego jeszcze nikt inny nie oferuje
Już o tym pisałem, że nie będą to akcje połówkowe itp ale coś nowego. Nie po to trzymają to w tajemnicy, żeby nagle ogłosić coś co już dawno śmiga na rynku...
Myślę, że niczego wybitnie nowego nie wymyślą. To co prezes mówi o tym, ze produkt będzie dla osób co chcą bez wiedzy inwestować wskazuje na to, że to copy trader. Mnóstwo brokerów już ma tę opcję chociaż w Polsce jakoś się o niej nie mówi. Akcja za darmo też była wielokrotnie wprowadzana przez różnych brokerów choć żaden (przynajmniej w Polsce) większej kampanii marketingowej przy tym nie robił
Dnia 2023-02-06 o godz. 16:51 ~Anon napisał(a): > Myślę, że niczego wybitnie nowego nie wymyślą. To co prezes mówi o tym, ze produkt będzie dla osób co chcą bez wiedzy inwestować wskazuje na to, że to copy trader. Mnóstwo brokerów już ma tę opcję chociaż w Polsce jakoś się o niej nie mówi. Akcja za darmo też była wielokrotnie wprowadzana przez różnych brokerów choć żaden (przynajmniej w Polsce) większej kampanii marketingowej przy tym nie robił
Anon konkrety, bo piszesz banialuki i to ogólnikami, ktoś w Polsce ma, ale nie wiadomo kto, a nawet nie wiesz, co XTB chce wprowadzi,, tylko "myślisz". albo ci się "wydaje". W kóło te same teksty, płyta ci się wytrze.
Jeśli nie potrafisz znaleźć takich podstawowych informacji to może trzeba poszukać innego zajęcia niż giełda :) Obiło się o uszy coś takiego jak etoro czy nie bardzo? :)
Omar w wywiadzie podaje charakterystykę nowego produktu. A ja na tacy podaję (takiej nie potrafiącej samodzielnie szukać i zestawiać informacji osobie jak Ty) jaki to produkt spełnia te warunki. Oczywiście , że nie wiem co chce wprowadzić. Od tego jest forum, żeby dzielić się swoimi przemyśleniami.
SJP: "plotka «niesprawdzona lub kłamliwa wiadomość powtarzana z ust do ust, najczęściej szkodząca czyjejś opinii»" Copy trader spełnia charakterystykę nowego produktu o którym mówił prezes. To obiektywny fakt.
Forum jest moim zdaniem od wymieniania się informacjami i PRZEMYŚLEŃ. Ty mi za to piszesz, ze nie warto myśleć i analizować. Prognozować wyników też nie wolno bo trzeba czekać na ESPI i później dopiero będzie można coś o wynikach mówić? :)
Zdarzyło Ci się napisać coś konstruktywnego na tym forum? Czy jesteś tu tylko w poszukiwaniu wsparcia emocjonalnego od naganiaczy?